Šaty od A do Z

28.1.2014

Plesová a party sezona je v plném proudu, a vám už pomalu dochází nápady, co na sebe? V PALLADIU snadno naleznete inspiraci na skvělé a originální outfity, které okouzlí jak na večírku, tak v divadle. Ať už patříte mezi typy „princeznovské“, či mezi typy „klukovské“, letošní nabídka oděvů na večírky je opravdu široká, takže si zaručeně vybere každý. Navíc všechny letos nabízené šaty mají jednu velkou výhodu: jsou velmi variabilní. Nemusíte se tedy bát, že by se už po jedné party nedaly využít – stačí je vhodně nakombinovat se sakem či tmavšími silonkami a outfit pro každodenní nošení do práce je na světě.

 

Plesy-1

Stříbrné šaty a šperk: TOPSHOP. Overal: TOPSHOP. Zlatý pásek a nášunice: H&M. Halenka a sukně: TOPSHOP. Náhrdelník: C&A.


Základní pravidlo pro aktuální sezonu totiž zní: experimentujte. Vyzkoušejte nové materiály, netradiční vzory a hlavně neokoukané střihy. Nebojte se obléct si namísto šatů třeba overal – kromě toho, že se budete cítit pohodlně a nebudete muset kontrolovat, jestli se vám náhodou nevyhrnula spodnička, taky vám vykouzlí dlouhé nohy :). My objevili perfektně padnoucí verze tohoto oděvu v obchodech TOPSHOP a F&F (obojí Patro +1). Nemáte-li na overal odvahu, nebojte se vyzkoušet model složený z výrazné sukně a elegantní, lehce průsvitné košile. Barevné variace jsou jen na vás. Doplníte-li model nenápadnými lodičkami a psaníčkem v podobném tónu, budete bez chyby.
Také pro zastánce klasiky mají v PALLADIU spoustu skvělých modelů. Vedle šatů ze třpytivých kamínků a se zlatými výšivkami (takové mají například v Luisa Spagnoli v +1 patře) můžete zvolit nezapomenutelnou klasiku v černé barvě. Zejména pro výrazněji tvarované postavy doporučujeme Reserved (patro 0), kde se dají najít skvělé kousky, jejichž univerzálnost jistě ocení zejména ženy, které dobře padnoucí šaty shání těžko. Takové šaty se pak snadno stanou základem každodenního šatníku.

 

Plesy-2

Šaty: SASSOFONO. Spodní prádlo: Intimissimi.


PALLADIUM ale nenabízí pouze konfekci, luxusní dámské šaty najdete mimo jiné v obchodech v patře 1. Poohlédněte se po značkách  Luisa Spagnoli či SASSOFONO a přesvědčte se o tom, že kvalitní móda není jen mýtus, ale že se dá velmi snadno sehnat také v centru Prahy (a nejen v Pařížské!). Dokonalou postavu v kterýchkoli šatech pak zajistí spodní prádlo Intimissimi (patro +1). Prodavačky ochotně poradí, který střih se pro váš typ postavy hodí nejlépe, takže nakonec nebudete ani vědět, že na sobě pod šaty něco máte. V Intimissimi jsou k dostání korzety, bezešvé podprsenky i skvěle padnoucí body v tělové barvě. Přesvědčte se samy, že dobře padnoucí prádlo umí kouzla. Nejste-li přece jen zastánkyněmi letošní odvážné kolekce v Intimissimi, vyzkoušejte také prodejny Triumph (patro 0), či Etam Lingerie (patro -1), kde najdete vše potřebné pro dokonalou postavu. Zaručeně pak zazáříte na každé party.

Kateřina
Mohlo by vás zajímat
22.8.2013
Od Adéla