Get the party look!

10.12.2013

Prosinec je znám jako měsíc večírků. Ať už jsou to ty vánoční, doma s rodinou nebo s kolegy z práce, nebo začínající plesy a bály, letos budete zářit. Vždyť jak nejlépe ukončit uplynulý rok a přivítat na Silvestra ten nový než oděná ve zlatě a stříbře. Metalické materiály se objevují i na módních molech, příkladem je například kolekce od Lanvin. 

 

chanel-iman-vogue-19nov13-rex_426x639

Zdroj: vogue.co.uk

Americká modelka Chanel Iman se na otevření newyorkského butiku J. Mendel oblékla do zářivých šatů od té samé značky. Výrazné šaty doplnila už jen sladěnými střevíčky a malým psaníčkem a vytvořila tak outfit, který kromě jiného upoutá svou čistou a jednoduchou krásou. Červená rtěnka je jediným výrazným prvkem v jejím líčení a minimalisticky pojala také účes. Za nás je to na jedničku, jak se líbí Chanel vám?

 

Pokud se chcete na večírcích také blýskat nezapomeňte, že metalické materiály je třeba dobře sladit. Pokud neseženete stejně tónované lodičky nebo kabelku, nebojte se výrazné třpytivé šaty zkombinovat s jednobarevnými povrchy. K flitrovaným šatům z H&M by se například výborně hodily také vysoké střevíčky v černé. Co se týče kabelek, k slavnostnímu oblečení se vždy hodí lépe psaníčko než jakákoli kabelka přes rameno. Její poutko totiž šaty, které jsou většinou z luxusnějších, jemnějších materiálů krčí nebo jednoduše ruší jejich tvar. Praktická jsou podlouhlá obdelníková psaníčka s poutkem na zápěstí – nemusíte se tak bát, že vám ve spěchu vyklouznou. Pokud milujete šperky je třeba si pamatovat, že někdy je méně více. Zlaté šaty s masivními náušnicemi, náhrdelníkem a ještě náramkem působí přeplácaně. Volte raději decentnější ozdoby, které šaty spíše podtrhnou než překřičí. Pokud se toho samého pravidla budete držet i v líčení, nemáme nejmenší pochyby, že budete královnou večírků!

Get the look2

metalické lodičky Guess, flitrované šaty H&M, diamantové psaníčko Topshop, červená rtěnka M.A.C. Cosmetics, perlové náušnice Fossil Klenoty Aurum. Informace o cenách v obchodech.

Thea
Mohlo by vás zajímat
22.3.2014
Od Lucie
7.11.2014
Od Petera