Na co se těšit: PROSINEC

4.12.2013

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA V PALLADIU

I v PALLADIU budete mít možnost setkat se ve čtvrtek 5. 12. 2013 mezi 14.00 a 19.00 hodinou s Mikulášem, čertem a andělem. Vezměte s sebou do PALLADIA své ratolesti a za hezkou básničku či písničku je náš Mikuláš odmění vánočním perníčkem přímo z Pardubic. Mikuláš, čert a anděl se už těší na všechny hodné i zlobivé děti!

 
Mikuláše s andělem najdete také ve zmrzlinárně funny Danny na patře +2 (od 15.00 do 18.00 h). Pro děti bude nachystán Danny v převleku Mikuláše spolu s andělem a budou mít pro ně připraveno losování o ceny a také spoustu her a skvělé zábavy. Losování se mohou zúčastnit všechny děti, které nakreslí, anebo přinesou již nakreslený obrázek Dannyho jako Mikuláše.

 

Blog_Mikulasska nadilka v PALLADIU

MON CHOCOLATIER A UNICEF

Až do konce adventu máte šanci v PALLADIU v metropasáži (patro -2) podpořit humanitární organizaci UNICEF ČR, pokud si zakoupíte ve stánku MON CHOCOLATIER některý z produktů speciální vánoční řady pralinek a cukroví. Tyto dobroty pro vás vyrobila ryze česká Továrna na čokoládu MON CHOCOLATIER ve spolupráci s topmodelkou Simonou Krainovou.

 

Světoznámá topmodelka a mistr cukrář MON CHOCOLATIER Martin Pokorný při tvorbě speciálních vánočních novinek našli inspiraci v Africe, kam také poputuje výtěžek ze společné aktivity v podobě očkovacích vakcín proti dětské obrně – z každého prodaného speciálního dárkového balení poputuje až deset vakcín pro pomoc UNICEF ČR.

 
Simona a Martin vytvořili dva druhy luxusních ručně vyráběných pralinek, které jsou plné exotického ovoce a vysoce kvalitní čokolády Callebaut a Michel Cluizel. Pralinka Afrika skrývá v kalíšku z bílé čokolády lahodné pyré z vybraného exotického ovoce – banánu, kokosu, manga a maracuji. Druhou část pralinky tvoří smetanová náplň z prvotřídní belgické bílé čokolády.Pralinka by Simona má kalíšek z tmavé čokolády s pyré z granátových jablek s malinami, luxusní příchuť jí dodává smetanová náplň z francouzské tmavé čokolády. Kromě pralinek vytvořil Martin Pokorný vánočního cukroví inspirovaného černým kontinentem.

 

Blog_Mon Chocolatier a UNICEF

Peter
Mohlo by vás zajímat