NEJLEPŠÍ MAKE-UP TRENDY Z MÓDNÍCH MOL A JAK NA NĚ

21.4.2014

Největší módní událost roku, Fashion Week 2014, už máme za sebou. Ve čtyřech světových metropolích návrháři představili své pojetí trendů pro tuto sezónu a bylo se opravdu na co dívat. Na módních molech v Londýně, Paříži, New Yorku a Miláně se vystřídalo nespočet modelek, které byly svým vzhledem ztělesněním invencí nejlepších módních mágů. Nepřehlédnutelné bylo i líčení, které je ve všech svých variacích nápadité a stoprocentně nositelné. Posuďte sami.

 

ENGLISH ROSE

Make-up navržený kreativním ředitelem značky Burberry, Christopherem Baileym, je přírodní a sofistikovaný. Inspirací je nevyzpytatelné anglické počasí a londýnské nebe. Působí svěže a mladistvě a výborně se hodí třeba k trench coatu.

 

rosa-modelky

 

Ve stejném stylu nalíčila modelku i profesionální vizážistka z prodejny Clinique (patro 0). Lehkým make-upem, něžně růžovými stíny a výraznou rtěnkou se z poupěte stala křehká růže.

 

face1s

 

Pro přirozenější vzhled rtů postačí nanést tělovou rtěnku, kterou zakoupíte v dm drogerii markt (patro -2) nebo v parfumérii Marionnaud Parfumeries (patro -2).

 

face4s

 

Clinique nabízí širokou nabídku výrobků dekorativní kosmetiky, které jsou dermatologicky testovány a bez parfemace. Modelka byla nalíčena těmito produkty: 1) Almost Powder – No. 01, 2) Cheek Pop – No. 04 Plum Pop, 3) High Impact Extreme Volume Mascara, 4) Chubby Stick Moisturizing Lip – No. 09 Heaping Hazelnut, 5) High Impact –  No. 15 Orange Burst (Lip Colour), 6) Superbalanced Makeup, 7) All About Shadow Quad – No. 06 Pink Chocolate

 rosa!s

BACK TO GRUNGE

Dalo by se říci, že Grunge zažívá návrat, i když tu byl v posledních 40ti letech stále, v mnoha podobách. Flanelové košile, roztrhané džíny i tenisky Converse zůstávají, ale přidávají se elegantní prvky i nádech secese. Ne jinak je tomu i v líčení. Oční stíny v kovových tónech, zemité zelené a purpurově fialové dodají na vznešenosti, tmavé odstíny rtěnky na ženskosti a tajemnosti.

 

grunge-modelky

V prodejně M•A•C Cosmetics (patro 0) se naší modelky ujal vizážista Tomáš, který odvedl skvělou práci. Precizně vystínovaná víčka byla velkým oříškem, ale výsledek je stoprocentní.

 

face1s

 

Odstín rtěnky je letošní trendy záležitostí a určitě by vám neměl chybět ve sbírce.

 

faces

 

Modelka byla nalíčena těmito výrobky: 1) Blot Powder Pressed – Light, 2) All Fired Up – Retro Matte, 3) Mineralize Concealer – N0 . 20, 4) Powder Blush – Mocha, 5) Prep + Prime BB Beauty Balm – Extra Light, 6) Mineralize Eye Shadow – Great Beyond, 7) False Lashes Mascara

dark

 BLUE PASTEL

Odstíny modré jsou aktuálně nejlepší investicí v oblasti módních i make-up trendů. Modrá je prostě dobrá, a proto se nebojte si jí užít do sytosti. Pastelové či kobaltové oční linky nebo stíny vám postačí k podtržení celého outfitu.

blue-modelky1

Vizážistka Veronika v prodejně Sephora (patro 0) zvolila oční linky, které se výborně hodí na běžné nošení a krásně rozzáří obličej. Celkový vzhled doplnila o světle růžový lesk.

 


face4s
face2s

Značka Sephora nabízí obrovské množství produktů od make-upu, koupelnových řad až po doplňky. Stále přichází s novými výrobky a i naše modelka  byla s některými z nich nalíčena: 1) Sun Disk – Limited edition Sephora, 2) Skin Perfect CC Créme – No. 20, 3) Long Lasting Eyeliner – Turquoise, 4) Trio de Lune – No. 07, 5) Rouge Infusion Lip Ink – No. 01, 6) Upside Down Mascara

 blue

Tip na závěr: Pokud o víkendu vyrazíte na noční „dance tour“, doplňte líčení o umělé řasy, které také zakoupíte v Sephoře (patro 0). Společně s padnoucím outfitem na sebe upoutáte oči nejednoho muže 🙂

Peter
Mohlo by vás zajímat
3.5.2013
Od Sandry