7 kosmetických must haves pro jaro 2016

5.5.2016

Pusť si i ty s jarem do své koupelny jarní vánek a doplň svou kosmetickou zásobu. Mám pro tebe 7 tipů, které nesmíš minout. Šťavnaté rty, božské vlasy i hebká pokožka? Zařídíme!

Balzám nebo rťěnka? Ne, Chubby Stick! 

Něco mezi – přesně to jsou Chubby Sticks od značky Clinique. Pokud si nepotrpíš na syté barvy a hutné rtěnky, ale zároveň hledáš něco, co by tvé rty přirozeně zvýraznilo – rozhodně sáhni po tomto produktu. V parfumerii najdeš Chubby Sticks ve dvou variantách – a to moisturizing lip colour balm (balzám v jemných odstínech) nebo intense moisturizing lip colour balm (více se blíží běžným rtěnkám). Balzámy obsahují vitamín C, bambucké máslo i jojobový olej a jsou na rtech opravdu příjemné. Hodí se jak do školy či práce, tak na večerní Náplavku. Vybírat můžeš z několika odstínů a ten nejlepší výběr najdeš v prodejně Clinique (patro 0).

crayonbalms-clinique-intense-chubby-stick-set

 

Tvářenka pro jarní líčka? Jdi na to srdcem. 

Mrkni se do Parfumerie Sephora (patro 0) po tvářence v roztomilém balení od značky Too Faced. Tahle tvářenka tě chytne za srdce stejně jako mě. Je oblíbená především pro její výdrž. Můžeš ji používat mixované nebo při troše zručnosti využívat jednotlivé odstíny zvlášť. Většinou ze stojanů v Sephoře hodně rychle mizí, tak pokud na ni narazíš, neváhej dvakrát. Trošku vyšší cena se ti vrátí – mám pocit, že jí nikdy neubývá.

Snímek obrazovky 2016-04-24 v 21.26.12

 

Řasy až do nebe? Dvěma tahy! 

Znáte Brow Bar od značky Benefit vParfumerii SEPHORA (patro 0)? Stojí za to vyzkoušet – ale o tom jindy. Díky návštěvě této skvělé úpravy obočí jsem objevila zázrak pro řasy. Primer a řasenku They’re Real si zamilujete nejpozději do jedné minuty. Hnědý primer řasy pěkně rozdělí a řasenka už jen vše dotáhne k dokonalosti. Během dne si mnohdy vystačím pouze s primerem, na večerní událost jen řasy zvýrazním řasenkou. Skvělá dvojka, která vaše oči rozzáří, skvěle drží a nerozmazává se.

Snímek obrazovky 2016-04-27 v 21.42.37

Rozmazlování pro tvoji pleť? To nejčistější. 

I když je naší pleti o trochu více hej, než tomu bylo během zimy, nepodceňuj její hydrataci a rozmazlování. Novinka, na kterou se moc těším, je krém Hydrabio Perfecteur. Skvělý pomocník pro každodenní péči, který stačí aplikovat každé ráno. Své místo si najde i pod make-upem, protože má velmi dobré vstřebávací vlastnosti. A proč se vyplatí tento kousek? Kromě zajištěné hydratace se na něj můžeš spolehnout i při prvních slunečních paprscích. Všichni víme, že jarní slunce se do toho mnohdy umí pustit zostra. Tato novinka od Biodermy má ochranný faktor 30, takže se o svou pleť nemusíš bát. Tuto novinku netrpělivě vyhlížím každým dnem. Můžu však doporučit jakékoli produkty značky Bioderma – od micelárních vod až po opalovací krémy. Mrkni do prodejny Lékárna (patro -2) a vyber to pravé pro tebe a tvou pleť.

3288348_l

Božský objem pro tvé vlasy? To chce BIG zázrak! 

Také ses nenarodila s hřívou jako lev? Nikdy bych nevěřila, že tuhle „nenadílku“ můžu dohnat kosmetickým produktem. A je to tak! Tři – dva – jedna – seznam se s tím nejlepším šampónem pro objem vlasů. Big od Lush (patro 0) je šampón, který si své jméno doopravdy zasloužil. Obsahuje mořskou sůl, která je plná minerálů a dodá tvým vlasům neuvěřitelnou strukturu a objem. Dále obsahuje také kokosový olej s mořskou řasou pro měkounké kadeře a čerstvé citrony s limetami pro lesk. Voní po pomerančích a vanilce. Už po prvním umytí poznáš ten rozdíl a navíc – vlasy ti budou vonět i druhý den po umytí stejně čerstvě, jako bys vyšla ze sprchy před pár minutami.

02000

 

 

Nehty jako ze salónu? Zvládneš to i doma. 

Nedávno jsem v dm drogerie markt (patro -2) narazila na novinku od značky Sally Hansen Miracle Gel – jedná se o laky na nehty, které mají vlastnosti jako běžné gely, které se aplikují v salónech a vytvrzují se lampou. Ani salón ani lampa nebude potřeba, nyní si stačí vybrat svůj nejoblíbenější odstín a k němu fixační lak. Vše zvládneš doma a můžeš se těšit na hezky upravené nehty, které ti vydrží týden i dva. Navíc nyní najdeš exkluzivně v dm drogerie markt speciální dvojbalení barevného a fixačního laku za výhodnější cenu. 🙂

miracle-gel

 

Letní opálení? Za pár minut. 

Zatím je to se sluníčkem aprílové, ale s každým paprskem jaru věřím víc a víc. Druhým must have značky Sally Hansen jsou punčocháče ve spreji – aneb make-up pro pokožku. Nemusíš do solária, ani na sebe natírat samoopalovací krém a přes noc se děsit fleků. Instantní opálení, které vylepší tvé první jarní outfity pořídíš v prodejně dm drogerie markt (patro -2). Tyto punčocháče ve spreji dodají tvým nohám nejen kousek bronzu, ale pomohou zakrýt nedokonalosti jako jsou modřinky, žilky a nerovnosti. Sprej doporučuji nastříkat nejdříve do dlaní a pak stejnoměrně roztírat. Bát se nemusíš ani světlého oblečení, sprej skutečně drží tam, kde má. K jeho odstranění si stačí dát vanu a smýt žínkou.

airbrish_legs

 

A jaké jsou tvé tipy pro jarní kosmetickou výbavu? Jdeš na jistotu pro své stálice, nebo tentokrát vyzkoušíš žhavé novinky? 🙂

 

 

Peter
Mohlo by vás zajímat