Otevření prodejny M.A.C.

21.10.2013

Světoznámá, hvězdná a barevná. Taková je profesionální kosmetika značky M.A.C., tedy Make-up Art Cosmetics. Ta je nyní k dostání i na patře -1 PALLADIA. Jak probíhalo její otevření?  Jak zacházet s výraznou modrou, jak se nebát kombinování barev a jakým stylem líčí  Niki de Graaf z Holandska? Byli jsme u toho a máme pro vás make-up video přímo z místa činu!

Značka M.A.C., která byla založena v roce 1985 v Kanadě Frankem Toscanem a Frankem Angelo, je ve světě dekorativní kosmetiky velkým pojmem a přitom byla na začátku rozšířena jen mezi profesionálními vizážisty a modelkami. Ti na ni nedali dopustit a díky tomu se rozšířila i mezi nás, „obyčejné smrtelníky“. Díky tomu se firma stala synonymem pro glamour look a získává si stále větší přízeň i mezi celebritami. Kosmetikou značky M.A.C. a jejich linií Viva Glam se líčí například Christina Aguilera, Linda Evangelista, Pamela Anderson, Lisa Marie Presley či Dita Von Teese.

Dnes tuto kosmetiku, jejíž krédo je “M.A.C – ALL RACES, ALL SEXES, ALL AGES, používají milióny žen v padesáti zemích světa, včetně České republiky, kde působí už od roku 2006. První týden v srpnu se otevřela její další pobočka i u nás v PALLADIU a celkově tedy v České republice tvoří pátou pobočku této firmy.

Kromě zvídavých návštěvnic a novinářek, které se přišly podívat na novou prodejnu, již postavenou dle nového, celočerného designu, byly ten den na prodejně také profesionální vizážistky, včetně Niki De Graaf na návštěvě z Holandska, která si příchozí vzala do parády a každému vytvořila jedinečný look na míru, jak z přehlídkového mola. My jsme pro vás natočili líčení bloggerky Ngy, která odcházela nadšená nejen z make-upu, ale i z dárečků, které obdržela. A my se jí nedivíme!

mac1

Neváhejte a běžte také navštívit novou pobočku M.A.C. Cosmetics. zaručeně neodejdete s prázdnou! S jejich štětci si budete doma před zrcadlem připadat jak profesionál a s kolekcí Viva glam jako celebrita! Z nové kolekce nás nadchly nejenom třpytivé pigmenty (Pressed Pigments), ale například také nová řada stínů Veluxe Pearl Eye shadow, k dostání ve všech barevných kombinacích.

VeluxePearlfusionShadow-Lineup-72

Adéla
Mohlo by vás zajímat
12.5.2014
Od Lucie