Božské spodní prádlo, které vám zvedne sebevědomí!

12.2.2018

Krajky, barvy a výšivky nemusíte nosit jen na Valentýna. Pokud si krásné prádlo oblečete i pod běžný outfit, budete se cítit jako hvězda. Letos budete něžná v pudrových tónech, žhavá v síťovině a průstřizích a hravá díky pestrým barvám a originálním motivům.


Nehledě na nejnovější módní výstřelky byste se v prádle, které nosíte, měla cítit jednoduše dobře. Ani „slavnostní“ košilka, kalhotky a podprsenka by vás neměly dřít, tlačit a kousat. S výběrem prádla si proto dejte na čas a nebojte se poprosit o radu zkušených prodejních asistentek.

Jak poznat správnou podprsenku?

1. Zapínání podprsenky je ve stejné výšce jako spodní přední díl. Nikdy by se nemělo vytahovat nahoru a to ani při zvednutí rukou.

2. Košíčky by nikdy neměl odstávat ani se shrnovat a zároveň by z něj prsa neměla „přetékat“.

3. Ramínka nesmí padat, ale rozhodně by se neměla ani zařezávat.

4. Prsa by ve výsledku měla být na správném místě – ani moc nízko ani moc vysoko.

Něžnost

Nude pudrové odstíny v kombinaci s pastelovými tóny udělají z každé ženy něžnou vílu. Podlehněte kouzlu nevyztužených podprsenek, vyšívaných květin a vyšších kalhotek. Něžné prádlo vyzařuje jarní energii a promění vás v bohyni z barokních obrazů.

Sametová podprsenka, H&M (patro –1, 0). Bílý set, Etam (patro –1). Růžová podprsenka a květinové kalhotky, Intimissimi (patro +1). Bílá a černá podprsenka s výšivkou, Lindex (patro 0). 

Sexappeal

Atraktivní, tajemná a neodolatelná. Taková si alespoň čas od času přeje být snad každá z nás. Navíc se blíží Valentýn, takže s nákupem sexy prádla už není na co čekat! Zaměřte se na průstřihy, síťovinu, výšivky, krajku a rafinované šňůrky. Černá a červená klasika nikdy nezklamou!

Podprsenka s výšivkou, Lindex (patro 0). Body a tanga, Etam (patro –1). Červená a vínová podprsenka, TOPSHOP (patro +1). Černý set, TEZENIS (patro –1). Krajkový brallete a podvazkový pás, Palmers (patro 0).

Hravost

Proč zůstávat u klasiky, když může být i spodní prádlo zábava? Překvapte svého milého originální podprsenkou a hravými kalhotkami a svou fantazii nechte naplno propuknout. Hlavním trendem je motiv jednorožce, duhy, srdíček, zvířátek nebo třeba muffinu. Jdete do toho?

Podprsenka, H&M (patro –1, 0). Ponožky, Calzedonia (patro 0). Body, TEZENIS (patro –1).

 

Foto: Pinterest

Natálie
Mohlo by vás zajímat