Podzimní hit: midi sukně

11.10.2013

Midi sukně není ani mini ani maxi. Je to ta prostřední. Prostě taková ta úplně normální holka, která by ráda byla vaše kámoška. Letošní podzim bez ní neudělejte ani krok. Midi sukně je totiž jeden z největších trendů podzimu!

 

Říjen se pomalu ochlazuje, ale sluníčko ještě tu a tam přes den svítí a hřeje nás na tvářích. Ideální doba pro midi sukni. Ale jak vlastně taková midi sukně vypadá? Midi sukně je sukně v délce po kolena nebo maximálně do půlky lýtek a letos ji noste nejlépe do pasu. Co se materiálů týče, návrháři se nebáli experimentovat. Najdete sukně splývavé, uplé pouzdrovky, tylové, krajkové, bavlněné nebo třeba koženkové. Nebojte se hledat ji v barvách tohoto podzimu – totiž v královsky modré, růžové, burgundy, černobílé nebo s motivem květin. Která vám bude nejvíc slušet a jak ji kombinovat? 

 

ČERNOBÍLÁ

Černá barva je základ a černobílá zaručená jistota. My jsme si vybraly splývavou sukni do áčka F&F z příjemného saténu. Aby vám v ní nebyla zima, zkombinujte ji s pořádným svetrem – čím větší a huňatější, tím větší teplo! Prohrabte rodičům skříně, třeba najdete nějaký po domácku pletený, se kterým vaše maminka dělala za mlada parádu u táboraku a který nekouše natolik, že by se nedal nosit. Pokud nemáte štěstí na domácí půdě, vydejte se lovit skvělé svetry k nám do PALLADIA  🙂

IMG_0323IMG_0340IMG_0342IMG_0355

boty H&M, sukně a svetr F&F

PASTELY

Zapoměňte na šedivou zimu a oblékněte si své oblíbené pastelové barvy. Lehká krajkovaná sukně je jako pro princezny a v kombinaci s pleteným svetříkem, výraznou rtěnkou z Parfumerie SEPHORA a velkým šperkem výborně vynikne.

IMG_0369IMG_0380IMG_0423IMG_0426

sukně a svetr Topshop, boty a náhrdelník H&M

BOHÉMKA

Rozevláté sukně ve vás zanechají vzpomínku na léto, doplněné hřejivým vrškem ale nemusí ležet schované ve skříni. Hořčicovo-bílá kombinaci prozáří váš den. Nebojte se ani výrazných doplňků – velký šperk udělá z obyčejného bílého svetru nejlepšího kamaráda na večírek. Černý klobouk vám zase dodá trochu francouzského šmrncu – skvělé klobouky mají třeba v Reserved!

IMG_0451IMG_0466IMG_0489IMG_0517

svetr F&F, boty H&M, sukně a náhrdelník Topshop

PINK IS THE NEW BLACK

Růžová je vládkyní letošního podzimu. Nejradši bychom ji nosily na všem, ale to bychom si potom připadaly jako přeslazené dortíky. Doplňte ji proto něčím divočejším – pouzdrová sukně s digitálním potiskem udělá z kolegyň v kanceláři šedé myšky a s barevnou džunglí se vám po té betonové bude běhat o něco veseleji. Korále jsme našly na blešáku, zkuste po podobných zaprátrat v prodejnách Bijou Brigitte nebo Claire’s.

IMG_0566IMG_0600IMG_0615IMG_0625

sukně Topshop, svetr, košile a boty H&M

SPORTOVNÍ ELEGANCE

Sportovní elegance se nám moc líbí. Modrou mikinu jsme sladily s geometrickými obrazci na úzké sukni z Topshopu, která dělá sexy nožky. Vlasy jsme hodily do culíku, který by Lucii záviděla i Sporty Spice, a přidaly oversize kabát ve vínové barvě, který zahřeje, když se večer trochu víc ochladí. Černé boty bez podpatku jsou zase ideální pro každodenní běhání po městě.

IMG_0302IMG_0304IMG_0306IMG_0269

sukně Topshop, mikina F&F boty a kabát H&M

 

RETRO

Letní květiny sice už odrostly, nosit je však můžete alespoň na oblečení. Květinové potisky jsou stále v kurzu, rozkvetlá trička, svetry i kalhoty jsme našly třeba v Promod nebo Tally Weijl. Nejlépe se k nim hodí jednobarevné kombinace, my jsme k sukni zvolily bleděmodrou lehkou košili. Bojíte se, že budete vypadat jako soudružka Nováková? K vysoko vyčesanému drdolu zkuste jasně rudou rtěnku a vás oblíbený velký náhrdelník.

IMG_0640IMG_0654IMG_0661IMG_0673

košile a sukně Topshop, boty H&M

 

Modelka: Lucie Hlavsová

Styling / fotografie: Thea Kučerová

Thea
Mohlo by vás zajímat