MALL STYLE: Styloví návštěvníci PALLADIA

1.3.2019

Počasí na přelomu února a března se v poslední době podobá spíše jarnímu a tomu se přizpůsobily i outfity návštěvníků. Ti vytáhli tenisky, lehké kabátky a doplňky, které ovládají rok 2019. Jaké že to jsou?


Výrazný kabát

Máte už dost šedých a černých kabátů, ve kterých splynete s davem? Vsaďte na ten barevný po vzoru této usměvavé brunetky. Ať už zvolíte červený stejně jako ona, nebo jinou barvu, vězte, že nešlápnete vedle. Pestrý svršek pozvedne nejen váš look, ale i vaši náladu.

Miss Sunshine

Na prosluněné dny se už těší i tato návštěvnice. Svůj outfit rozjasnila žlutými sportovními šaty v duchu athleisure. Tedy trendu, který nejenže dovoluje, ale přímo nabádá k nošení sportovních kousků i do města. Termín vznikl kombinací slov athletics (sport) a leisure (volný čas). Poslední módní trendy diktují tenisky k šatům, batohy místo kabelek a kousky se sportovními potisky k těm elegantnějším.

Vyladěná do posledního detailu

Tuto mladou slečnu jsme potkali ještě před PALLADIEM, do kterého měla namířeno. Její bezchybný look nás ale zaujal natolik, že jsme ji museli zastavit, než se nám v obchodním centru ztratí. Brunetka ukazuje hned několik trendů najednou. Tím hlavním, který vládne poslední době, jsou crossbody ledvinky. Praktické a cool! Stejně tak se vrátily do módy lenonky. Chlupatý kožíšek a tenisky adidas Deerupt potažené ikonickou mřížkou symbolizující včelí plástve, jsou jen třešničkou na dortu.

Ledvinky jsou znovu na scéně

Návrat dlouho vysmívaného kousku z 90. let kvituje i tato parta mladých slečen. Taštičku nenosí klasicky kolem pasu, ale přehozenou přes rameno po vzoru blogerek. Tak je to totiž nejen stylovější, ale i praktičtější. Zaručí vám to, že vás například při cestování nikdo neokrade. A ještě budete následovat poslední módní trendy. Dvojitá výhra!

Cool svršky

Manšestr musíte buď milovat, nebo nesnášet. My se řadíme spolu s nakupující vlevo k té první skupině. Tenhle materiál zase letí. A to více než kdy dřív. Nebojte se kombinovat ani více manšestrových kousků dohromady. Velmi elegantně vypadá i bílý kabát prostřední slečny, který povýšil její outfit na sofistikovanou módní kombinaci. Nebo máte raději sportovnější svršky jako slečna vpravo, která také následuje trend athleisure?

Klára
Mohlo by vás zajímat
23.10.2017
Od Elišky