Čím nahradit neforemné bundy a kabáty?

20.1.2017

Letošní zima se nevzdává! Vyrazte na procházku zimní krajinou, na lyže nebo si jděte zabruslit. Abyste si únorové aktivity ještě víc užila, je potřeba se pořádně obléknout. Na neforemné bundy i zimomřivé kabáty letos zapomeňte. Nosí se stylová kožešina, která perfektně skloubí krásu a praktičnost.

Co frčí?

  • Umělá kožešina, která je kvalitně zpracovaná a od té pravé je takřka k nerozeznání.
  • Kožešinové doplňky, které i jednoduchý outfit příjemně oživí.
  • Klasické i barevné varianty.
  • Rozmanité střihy, provedení i délka chlupu.

 

NA DOPLŇCÍCH ZÁLEŽÍ

Nedáte dopustit na svůj jednoduchý elegantní kabát, a přesto byste si přála dodat svému outfit trochu grády? Pak si pořiďte doplněk s kožešinou, který je hravý a super stylový. Chlupatou klíčenku připněte třeba na okoukanou kabelku, která rázem ožije. Díky čepici s baculatou bambulí budete roztomilá a svá. A chlupatý nákrčník vás zase božsky zahřeje.

 

Čepice, F&F (patro +1). Přívěsek, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Orsay (patro 0). Nákrčník, H&M (patro -1, 0).

NESTÁRNOUCÍ KLASIKA

Už naše babičky nedaly v zimním období na pořádný chlupatý kožich dopustit . Pokud ale chcete ušetřit nejen vaši peněženku, ale i zvířata, je jeho umělá varianta tou pravou trefou do černého. Kabáty z umělého chlupu vypadají luxusně, stylově, a pokud si pospíšíte, seženete je v PALLADIU ještě ve slevách. Nosí se nejen klasická černá nebo béžová varianta, ale i crazy barvy, ve kterých budete doslova nepřehlédnutelná.

 

Bílý kožíšek, Lindex (patro 0). Kožešinový kabátek, MANGO (patro +1). Lososový a khaki kabátek, TOPSHOP (patro +1).

ZACHUMLANÁ VE VESTĚ

Jakmile si chlupatou vestičku pořídíte, neuděláte bez ní ani krok! Dá se totiž nosit na tisíc různých způsobů a vždy vás příjemně zahřeje a dodá vám extra styl. Pořiďte si nejlépe neutrálně barevnou variantu tak, aby se dala co nejsnadněji kombinovat. Tu můžete obléct buď pod oversize kabát nebo si pod ní vzít koženou bundičku a nosit ji jako svrchní vrstvu. Na jaře ji přehodíte přes kardigan a o trendy outfit máte v mžiku vystaráno!

Kožešinová vesta s páskem,  MANGO (patro +1). Vesta z umělé kožešiny, H&M (patro -1, 0). Vesta z eko-kožešiny a úpletu, Orsay (patro 0). Vesta z umělé kožešiny, MANGO (patro +1).

SÍLA DETAILŮ

Že byste se v chlupatém kožichu cítila jako yetti? Pak si oblíbíte modely, které mají kožešinu jen jako oživující prvek. Pokud sázíte na eleganci a ženskost, pořiďte si kabát s chlupatým límcem. Jestliže jste zimomřivá a ráda se do oblečení doslova zachumláte, pak vás potěší hřejivý kardigan. Kožená bunda s chlupatou aplikací je zase skvělým modelem v přechodu mezi zimou a jarem. A pro ty z vás, které se ani v zimě nechtějí vzdát svého oblíbeného bomberu, je jeho teplá varianta tím ideálním řešením.

Kabát, TOPSHOP (patro +1). Svetr, Orsay (patro 0). Kožená bunda s aplikací, MANGO (patro +1). Bomber, H&M (patro -1, 0). 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat