Get the iconic look

21.2.2014

Světoznámá britská supermodelka Kate Moss (plným jménem Katherine Ann Moss) patří bezpochyby mezi nejznámější a nejžádanější modelky všech dob. Proto jsme se rozhodli k příležitosti jejích čtyřicátých narozenin, které oslavila v polovině ledna, pro vás připravit look podle této módní ikony!

Kate Moss

Jak už jsme řekli v úvodu, Kate Moss  je legendou, a to nejen díky hvězdné kariéře modelky, ale také díky svému osobitému stylu. Tato krásná modelka oslavila 16. ledna své čtyřicáté narozeniny, a proto si myslíme, že si zaslouží i naší pozornost:). Kromě toho v minulém příspěvku Get the suit look jsme radili pánům, jak si vytvořit outfit v obleku. Stejně tak jsme připravili i „suit look“ pro dámy inspirovaný právě Kate Moss.

kmoss-outfit-1

kmoss-doplnky-1

 

kmoss-doplnky-2

Ve správně střiženém saku z prodejny TOPSHOP (patro +1) nebo 1.2.3 Paris (patro +1) a kalhotách z prodejny F&F (patro +1) nebo ESPRIT (patro +1) můžete zazářit jak na večírku, tak v běžný den v kanceláři. Kate Moss vypadá v tom svém kostýmku ještě více sexy, a to díky průhledné černé košili. My jsme pro vás podobnou našli v prodejně TOPSHOP (patro +1). Pokud si na průhlednou košili netroufáte, určitě nic nezkazíte výběrem klasické bílé košile anebo stylově vypadá i džínová. Pod ní můžete zvolit prádlo tělové barvy nebo luxusní černobílé prádlo z prodejny Etam Lingerie (patro -1) nebo Marks & Spencer (patro 0). Černý outfit obohaťte stejně jako Kate Moss zlatými doplňky a malou černou kabelkou nebo psaníčkem z prodejny H&M (patro -1/0). Obujte stejně jako Kate černé páskové lodičky z prodejny Baťa (patro -1). Nezapomeňte rovněž na úpravu vašich nehtů. I když  osvědčenou barvou je rudá, sáhněte tentokrát po něčem decentnějším např. po laku na nehty značky Dior Vernis Nail Lacquer (odstín Safari Beige) z prodejny Parfumerie SEPHORA (patro 0). Pokud nechcete ztrácet čas, zajděte si na manikúru do kiosku Express Elite Nail (patra +1 a -1). Kromě služeb manikúry zde můžete zakoupit i skvělé laky na nehty od značky OPI. Na závěr nezapomeňte na svůj obličej! Lehké decentní líčení hravě vyčarujete díky kosmetickým vychytávkám značky Rimmel, které Kate Moss propůjčila svou tvář. Kosmetiku Rimmel pořídíte v prodejně dm drogerie markt (patro -2). 

Zdroje: Kate Moss – www.zimbio.com, ostatní – oficiální internetové stránky prodejen

Šárka
Mohlo by vás zajímat