MALL STYLE 4

8.8.2013

Letošní letní návštěvnici PALLADIA nás nepřestanou překvapovat svými nápaditými outfity! Dáváme palec nahoru a jsme rádi, že se PALLADIUM může pochlubit stylovými zákazníky v celé České republice!

 

mallstyle4-2

Táta oblékl sebe i syna do pruhovaného proužkatého pola v baby blue a baby pink, růžová už není jen pro dámy, pánové, nebojte se jí! Pohodlné slip-ons pro sebe a zavazovací tenisky pro syna, šortky pro oba – tleskáme oběma! Opravdová inspirace pro tatínky : )

 

mallstyle4-1

Mladá maminka (či sestra) se dvěma holčičkami a všechny v šatech a podobných sandálkách? Zůstali jsme beze slov, takhle přesně to má podle nás v létě vypadat. Nebát se šatů v jakémkoliv věku, to je i naše motto. Dívenky mají šaty převázané páskem a moc jim to sluší. Srdíčková slečna má ladící světlé sandálky a motýlková zase tmavší, které sladila s motýlky. Super!

 

mallstyle4-3

Dvě nejlepší kamarádky vyrazily nakupovat? Říká se, že časem se některé ženy začnou oblékat stejně jako jejich nejlepší kamarádky a najdou společný styl. Těmto mladým dámám se to podařilo už v útlém věku. Šortky, tenisky, taška přes rameno a lehké topy! Ale pravda, co jiného v létě nosit ; )

 

mallstyle4-4

Sladěné páry my můžeme! Nevíme, zda to bylo schválně, či jen to jen náhoda, ale tato slečna se svým chlapcem vypadají skvěle. Bílý vršek, tmavý spodek a trochu kontrastnější červené či šedé plátěné tenisky a jde se ven.

 

mallstyle4-5

A borec nakonec! Pán nejspíše odběhl z práce do PALLADIA vyřidit si roaming pro svůj telefon. Oblek perfektně doplňuje brýlemi s výraznými obroučkami a laškovným pohledem. Může být ; )

 

Sandra
Mohlo by vás zajímat
20.11.2013
Od Sandry