Get the suit look!

15.1.2014

Vánoční i silvestrovské večírky jsou sice za námi, ale plesová sezóna je v plném proudu. Příležitostí k obléknutí večerního outfitu je tak v lednu, ale i v dalších měsících, více než dost. My muži máme  při výběru oblečení do společnosti poněkud svázanější ruce než dámy a slečny, ale nedostatek různorodosti se dá snadno dohnat důrazem na kvalitu, elegantními střihy a pečlivým sladěním doplňků.

fg_lex_kendall_2

Své o tom jistě ví i Lex Kendall, zakladatel firmy Evolve Motorcycles vyrábějící motocykly s elektrickým pohonem, jehož look dnes představujeme. Fotka je z charitativního večírku ve švýcarském Gstaadu, exkluzivním lyžařském resortu. Nejedná se o standartní black tie, protože černý saténový motýlek Lex nahradil stále častěji nošenou černou úzkou kravatou ze stejného materiálu. Přesto působí velmi elegantně a mohlo by se zdát, že oblek tohoto typu se stává novým standartem pro akce jako jsou plesy, gala večeře, filmové premiéry apod. Přijde vám takový outfit příliš formální? Obyčejný? Nevystihuje vaši osobnost? Pak je potřeba šáhnout po neotřelých doplňcích. Vyměňte třeba černé ponožky za neonově růžové nebo azurové! I černá kravata může omrzet. Nahraďte ji motýlkem z kontrastního lesklého materiálu! Je to jen na vás. A pokud chodíte spíše na akce s dress code “smart casual“ (nebo se tak oblékáte každý den), je váš výběr možností a kombinací takřka neomezený.

 

Pokud chcete svůj osobní šarm podtrhnout podobným outfitem, a zazářit tak na libovolné události, návštěva PALLADIA je tím nejlepším krokem.

fg_get_the_suit_look_banner_2

Pro košili a manžetové knoflíčky doporučuji zajít do pietro filipi (patro 1) nebo 7camicie (také patro 1). Velký výběr kravat naleznete například v MARKS&SPENCER (patro 0 a +1). Kožený pásek si rozhodně vyberete v Guess , Gant nebo GAS (vše patro 1). Ať preferujete konfekci nebo hledáte oblek šitý na míru a přesně podle vašich představ, v Alain Delon (patro 1) najdete ten pravý.  A vaše nové boty Baťa  nebo WOJAS (oba patro -1) rozhodně nikdo nepřehlédne.

 

Zdroj: style.com, stránky jednotlivých firem

Filip
Mohlo by vás zajímat
2.5.2013
Od Adéla