Get the Gigi and Bella Hadid look

5.8.2017

Gigi a Bella Hadid se staly ve světě módy opravdu pojmem. Dcery modelky Yolandy Foster a realitního magnáta Mohameda Hadid se obě prošly, jako první sestry v historii, po mole Victoria’s Secret. Bella byla v roce 2016 zvolena modelkou roku a Gigi zase stihla navrhnout svojí vlastní kolekci pro Tommy Hilfiger. Obě se několikrát objevily na titulních stranách prestižních modních časopisů jako je Vogue, Harper’s Bazaar či Elle a účastní se všech high fashion přehlídek a světových fashion weeků. A tak je jasné, že se v módě orientují a oblékají se podle posledních trendů. Právě proto jsme se jejich looky rozhodli inspirovat i my.

Femme fatale

Obě ségry umí být zatraceně sexy. Pokud chcete jejich sexappealu dosáhnout i vy, nebojte se sáhnout po šatech s odhalenými rameny po vzoru Belly. K žádnému outfitu, ve kterém chceme být za dámu, nám rozhodně nesmí chybět podpatky. Ke konci léta jsou ideální variantou páskové sandálky. Na podzim a zimu budete nepřehlédnutelná ve vysokých kozačkách nad kolena. Ty Gigi doplnila cool oversized džískou. A jaký doplněk sestrám Hadid nechybí skoro nikdy? Jednoznačně choker!

Gigi: Džínová oversized bunda a chokery, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Michael Kors, FADE (patro +1). Kozačky, Baťa (patro -1). 

Bella: Choker, Claire’s (patro -1).  Šaty, H&M (patro -1 a 0). Kožená bunda, MAX&Co. (patro +1). Sandálky, TOPSHOP (patro +1).

Denim style

Džínovina je nestárnoucím materiálem. Ačkoliv se klasické džíny nikdy neomrzí, pokud vás už nebaví, zkuste je něčím ozvláštnit. Přesně to udělala Gigi a vyšla ven v nevšední kombinaci džínů a sukně v jednom. Ta se okamžitě ujala a najdete ji tak ve všech cool obchodech, mezi kterými nechybí například TOPSHOP. Tento extravagantní kousek pak stačí jen doplnit stylovými polobotkami a chokerem a super trendy outfit je na světě.

Džínová bunda a polobotky, MANGO (patro +1). Top, sukně a džíny v 1 a choker, TOPSHOP (patro +1).

Biker babe

Pokud už máte po létě plné zuby barviček a vzorovaných kousků, oblečte se v biker stylu. Na ten Bella nedá dopustit. Cool koženou sukni s výšivkami doplnila crop topem, který dokonale zvýraznil její krásné křivky. Pokud uvažujete o koupi brýlí, rozhodně vsaďte na lenonky. Ty jsou aktuálně v kurzu, což dokazuje jak tento modelčin look, tak ten Gigi o fotku výše.

Bunda, MANGO (patro +1). Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0). Kožená sukně a top, TOPSHOP (patro +1). Boty, MANGO (patro +1). 

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat
24.5.2016
Od Kláry