Hlavní podzimní trendy a jak je nosit

14.9.2016

Podzim je tu a s ním přichází i výměna květinových vzorů za podzimní trendy. Jaké jsou ty nejvíc HOT kousky podzimu 2016? To a také, jak je nosit, se už dozvíte níže. Čeká na vás prvotřídní podzimní inspirace od celebrit, blogerek, ale i z klasického street stylu. Dozvíte se jaké materiály právě letí, jaké boty nesmí chybět žádné správné milovnici módy a také to, s jakým doplňkem letos rozhodně nešlápnete vedle.

1. Nášivky

Jestli s něčím letos na podzim neuděláte chybu, jsou to jednoznačně nášivky! Na džínách, bomberech, parkách, kožených křivácích nebo batozích. S nášivkami  jednoduše neuděláte chybu. V PALLADIU najdete spoustu trendy kousků, kde je tento cool doplněk již našitý. Ale pokud chcete být zcela originální a kreativita vám nechybí, můžete si koupit nášivky zvlášť a sami si vytvořit svůj neotřelý kousek, který nikdo jiný mít nebude. My tuhle výzvu přijímáme a běžíme do  H&M, kde na nás samostatné nášivky čekají hned
v několika provedeních.

2manhmm

Černý bomber,  MANGO (patro +1).  Samostatné nášivky,  H&M (patro -1, 0). Džíny, batoh, khaki bomber, džínová bunda, TOPSHOP (patro +1).

2. Samet

Horkou novinkou letošního podzimu jsou sametové kousky. S nimi jednoznačně zavanete styl celebrit do vaší skříně. Ty si totiž tenhle stylový materiál oblíbily snad na všech kouscích oblečení. Bella Hadid vsadila
na sametové tričko, Kendall Jenner na boty, Hailey Baldwin na šaty a Kylie Jenner na trendy kšiltovku.
Pro jaký sametový poklad si PALLADIA dojdete vy?

3

njnj

Kšiltovka,  H&M (patro -1, 0).  Pudrové šaty,  MANGO (patro +1). Tygří boty, bomber, TOPSHOP (patro +1). Nízké kozačky, Deichmann (patro -2).  Vínové šaty,  TOPSHOP (patro +1).

4. Kozačky nad kolena

Outfity celebrit níže jsou jasným důkazem dvou věcí. Zaprvé toho, že kozačky nad kolena se nutně nemusí pojit jen se zimní  garderobou a dokážou skvěle doplnit i podzimní look. A zadruhé toho, že je prostě musíte mít. Tyhle super stylové boty rozzáří každý outfit. Stačí jednoduchá kombinace černých šatů a lehkého kabátku, ze které kozačky nad kolena vytvoří hvězdný look. Outfit Gigi Hadid vpravo je toho zářným důkazem.

1 11

 

Šedé kozačky vlevo, CCC  (patro -2).  Ostatní,  H&M (patro 0, -1).

Zdroje veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat