#Travel: Cool outfity na eurovíkend 3x jinak

7.8.2017

Léto se sice pomalu, ale jistě chýlí ke konci, ale to neznamená, že je konec i našemu cestování. Právě naopak! Září i říjen jsou také skvělými měsíci pro objevování jiných kultur a měst. Mnohdy jsou tyto měsíce pro eurovíkend přívětivější než červenec a srpen, kdy nás celodenní chození po městech ve 35 stupních spíše obtěžuje, než těší. Pokud se tedy, stejně jako my, na prodloužený víkend plný poznávání teprve chystáte, jste na správném místě! Máme pro vás 3 cestovatelské outfity, ve kterých se budete cítit pohodlně a šik zároveň!

#NORWAY

Rozhodli jste se kochat o víkendu nádhernou norskou přírodou a zároveň prozkoumat celé Oslo? Skvělá volba! Víme, co si sbalit do batůžku, abyste byli IN jak v metropoli, tak v divoké norské přírodě. Při cestě za úchvatnými fjordy budete rozhodně potřebovat pohodlnou obuv. Přesně na chvíle, kdy potřebujete být ready jak do přírody, tak do velkoměsta, myslel Nike při výrobě svých stylových odpružených tenisek. Proto neváhejte sáhnout po Nike Air Max, Roshe či Thea. IN budete ale zaručeně ve všech! Na tůry si s sebou vezměte samozřejmě batoh. I ten může být známkou stylu. Trendy a zároveň praktické batohy FJÄLLRÄVEN si oblíbily blogerky po celém světě. Ideálním parťákem do Norska budou také pohodlné legíny, kšiltovka a cool mikina. Celý look pak proměníte v outfit vhodný do metropole díky cool oversized džízce.

Džínová bunda, TOPSHOP (patro +1). Mikina, H&M (patro -1 a 0). Legíny a kšiltovka, SPORTISIMO (patro -2). Veškeré boty,  Footlocker (patro 0). Batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1).

#AMSTERDAM

Amsterdam je známý svými pouličními půjčovnami hipsterských kol na každém rohu. Při projížďce na kole budete potřebovat pohodlné džíny. Tepláky ani legíny nedoporučujeme, mohli byste v nich ve fancy nizozemských kavárnách totiž cítit, že tam nepatříte. Ovšem boyfriend džíny z pohodlného materiálu je hravě nahradí. Na cestování na kole se opět hodí spíše batoh, než kabelka. Do Amsterdamu zvolte elegantní černý. Skvělým parťákem pro chůzi po metropoli i jízdu na kole jsou nestárnoucí Converse tenisky a oversized mikina, která je pohodlná a zároveň stylová.

Mom džíny, LEVIS (patro -1). Batoh, TOPSHOP (patro +1). Conversky, Office Shoes (patro -1). Mikina, MANGO (patro +1).

#PARIS

Jestli vám při procházení po městě módy, šarmu a elegance něco nesmí chybět, tak je to dozajista klobouk. Je jisté, že při procházení po Champs-Élysées si budete chtít připadat elegantně. Proto v tomto případě batoh vyměňte za malé psaníčko, do kterého si dáte telefon, foťák a peněženku. Nebude vás při poznávání města lásky otravovat jako velká kabelka a zároveň s ním budete vypadat chic. Sofistikovaný a zároveň pohodlný look vykouzlíte pomocí koženkových kalhot z Topshopu, které tam vyrobili tak skvěle, že jsou snad ještě pohodlnější než legíny. Ty si skvěle rozumí s chic oversized svetrem a trendy Chelsea boots.

Klobouk, MANGO (patro +1). Oversized svetr, H&M (patro -1 a 0).  Kalhoty a Chelsea boots, TOPSHOP (patro +1). Psaníčko,  MAX&Co. (patro +1). 

Zdroj veškerých fotografií: PR, Pinterest

Eliška
Mohlo by vás zajímat