Get the Bella Hadid look

20.9.2016

Jestli nějaké sourozenecké duo momentálně vládne módní scéně, jsou to dozajista sestry Hadid. Jak Bella, tak Gigi se objevují na molech těch nejrenomovanějších módních návrhářů. A tak nemůže být pochyb o tom, že vědí nejlépe, co právě frčí. Dnes se podíváme na podzimní looky Belly, kterých se jednoduše nemůžeme nabažit. 

Podzim je tu a s ním přichází i dilema, jaký kabát si letos pořídíme. Bella zvolila chlupatý šedý, který se v kombinaci s wedgie jeans postaral o dokonalý výsledek. Pro podobný si můžete dojít do MANGANež začnou kruté zimní mrazy, můžeme nosit wedgie jeans po vzoru belly ohrnuté nad kotníky a doplněné stylovými kotníčkovými kozačkami. Celému outfitu dodáme šmrnc ještě batohem, který v poslední době vyměnila za kabelku skoro každá topmodelka. S trendy batůžkem momentálně nemůžete šlápnou vedle.
22

 

Kožich, džíny a batoh MANGO (patro +1). Boty, H&M  (patro -1, 0). Tričko,  F&F (patro +1).

Bombery, bombery, bombery! Kdo letos nemá bomber, jakoby nebyl. Klasický khaki bomber doma už určitě máte, ale co rozzářit podzimní pochmurné počasí nějakým vzorovaným? Pořádný výběr vzorovaných bomberů najdete například v TOPSHOPUBella k němu zvolila trendy džíny a pohodlné tenisky, které jsou u modelek také stále velmi oblíbené a dozajista tak zavanou styl celebrit do vaší skříně.

44

Bombery a džíny , TOPSHOP (patro +1). Tenisky, Foot Locker (patro 0).

V jednoduchosti je síla! O pravdivosti tohoto rčení nás Bella přesvědčila svým simple outfitem, tvořeným pouze vysokými kozačkami a rolákovými šaty. Což jsou must-have kousky letošního podzimu. Kozačky nad kolena jsou tak výrazným prvkem, že už k nim není třeba vymýšlet nic složitého. Naopak méně znamená v tomto případě více.  A proto jsme se do nich naprosto zamilovaly. Dodají totiž šmrnc naprosto každému outfitu. V kombinaci s elegantními šaty s rolákem budete naprosto neodolatelná. 

1

Kozačky a béžový pléd MANGO (patro +1). Šedý pléd, Promod  (patro 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat