Mimi Ikonn, stylová máma z Britských ostrovů

23.1.2018

Vždy, když do našeho života vstoupí méně či více zásadní změna. Pořídíme si nový outfit, necháme si na hlavě vytvořit nový účes, přestavíme nábytek atd. U některých z nás změnou projde třeba i náš Instagramový účet. Začneme sledovat nové účty, aniž bychom si to uvědomovali a čerpáme z nich novou inspiraci. Pojďme tedy nahlédnou do života stylové maminky Mimi Ikonn a inspirujme se!


MAMA Saténové šaty, H&M (patro 0, -1). MAMA Vzorované šaty, H&M, patro 0, -1). Šaty z chambray s puntíky, ESPRIT, (patro +1). Žebrové pletené šaty s plisovanou sukní, ESPRIT, (patro +1).

Myslím si, že nejsem jediná, komu se po návratu domů s těhotenskou průkazkou v kabelce, začal Instagram plnit těhulkami, maminkami a vším “cute” pro miminka. Po pár týdnech mě to, ale začalo nudit. Myslím si, že být máma, neznamená, že náš život skončil, a teď už je vše jen o dětech. Proto bych vám ráda představila Mimi Ikonn – vlogerku, maminku 15měsíční Alexy, manželku, podnikatelku a módní ikonu.

Šaty z jemného úpletu, H&(patro 0, -1). Tylová sukně s flitry, H&M, (patro 0, -1). Motorkářská bunda, H&M, (patro 0, -1).

Malá Alexa v sobě nezapře krásu svoji maminky. A mamince na druhou stranu musíme přičíst body za stylové a zároveň pohodlné modely, které pro svoji dceru s láskou vybírá. V Alexině skříni nechybí krásné šatičky, slim jeansy, velké množství svetříků, ale najdeme tam i slušivé tepláčky a řadu basic bodýček.

Sukně se zipem vpředu, RESERVED, (patro 0). Dvouvrstvá sukně s nášivkami, RESERVED, (patro 0). Pletený kardigan, H&M, (patro 0, -1). Pletený kardigan, H&M, (patro 0, -1).

Tyhle dvě opravdu nepřehlédnete. Na doma, na nákup anebo na procházku, vždy poznáte, kdo k sobě patří. Mimi se s Alexou dokáže vždy sladit. Jejich společné kouzlo je schované v základních kouscích šatníku, jako jsou např. Chanelovské modrobílé pruhy nebo stejný odstín červeného svetříku.

Jak všichni dobře víme, doplňky tvoří outfit. Pro malou Alexu i pro velkou Mimi je nejkrásnějším doplňkem jejich táta a krásný úsměv na tváři.

Zdroj fotek: Instagram, archivy firem

Kačka
Mohlo by vás zajímat
12.12.2017