Get The Look – Kate Moss

12.2.2020

Supermodelka 90. let, slavná nejen svými úspěchy na přehlídkových molech a kampaněmi pro luxusní značky, je stále jednou z nejkopírovanějších stylových ikon. Ráda kombinuje kousky od módních návrhářů s levnějším oblečením oděvních řetězců. Vybrali jsme tři její stylingy, které užijete několik sezon. 


DOPOLEDNE – rozhovor s redaktorkou lifestylového časopisu

Nadčasové a elegantní boty na jehlách a nohy prodlužující džíny flare, Kate doplnila ležérním svetrem a ledabyle uvázaným šálem. Outfit doladila perfektní manukúrou a rádoby neupraveným účesem à la „vstala a šla“, který dodal celkovému stylingu lehkost.

Svetr, Lindex (patro 0). Kašmírový šál, ESPRIT (patro +1). Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Džíny, Orsay (patro 0). Prsten, Swarovski (patro 0). Kabelka, Orsay (patro 0). Boty, RESERVED (patro 0). Lak na nehty Le Vernis, Yves Rocher (patro 0). 


ODPOLEDNE – pracovní schůzka

Šedým úzkým džínům a vysokým černým kozačkám přidala Kate na upravenosti sametovým sakem a kvalitní kabelkou. Svěžest outfitu zajistily pilotky, bílé triko a luxusní šperky.

Sluneční brýle Ray-Ban, OPTIQUE (patro +1). Sako, Orsay (patro 0). Prsten, PANDORA (patro 0). Zlatý prsten s tanzanitem a brilianty, Klenoty Aurum (patro 0). Džíny, ESPRIT (patro +1). Zlatý prsten se safírem a brilianty a zlatý prsten s modrým centrálním diamantem a s brilianty, ALO diamonds (patro +1). Triko, RESERVED (patro 0). Boty, MOHITO (patro +1). Kabelka, RESERVED (patro 0).


VEČER – módní přehlídka z první řady

Černou klasiku – sako, kožené kalhoty, lodičky a psaníčko zpestřila modelka pouze několika zajímavými šperky. Na atraktivnosti outfit získal střídáním textur, matu a lesku. K tomu, aby Kate celý večer zářila stačil dokonalý make-up, lesklé blond lokny a její osobnost.

Náušnice, Swarovski (patro 0). Kabelka, DEICHMANN (patro –2). Diamantový prsten, ALO diamonds (patro +1). Triko, ESPRIT (patro +1). Sako a kalhoty, Orsay (patro 0). Lodičky, DEICHMANN (patro –2).

Burda
Mohlo by vás zajímat