Ty nejvíc trendy doplňky na pláž!

28.6.2016

Je čas vyrazit na pláž. Kromě nových stylových bikin budete potřebovat i trendy doplňky. Jedno je jisté, s tou správnou výbavou budete za každých okolností za hvězdu! Pořiďte si plážovou tašku, kvalitní sluneční brýle a stylový šátek. Kdy jindy, když ne v létě se vyplatí podlehnout kouzlu barev a tropických vzorů!

PLÁŽOVÁ TAŠKA

Nosí se proutěné, látkové i gumové. Volba je jen na vás. Parádu uděláte s výraznými vzory i pestrobarevnými barvami a vedle nešlápnete ani s proužkovanou klasikou. Důležitá je ale i praktičnost. Taška by měla být dostatečně velká, a pokud ji berete sebou na pláž, měla by být i snadno omyvatelná.

taskyy

Taška s ananasem, MANGO (patro +1). Bílo modrá taška, Lindex (patro 0). Pruhovaná taška, RESERVED (patro 0). Slaměná taška, H&M (patro -1, 0). 

reserved, úvodní

 

SLUNEČNÍ BRÝLE

Hollywoodské hvězdy neudělají bez slunečních brýlí ani krok. Jsou totiž praktické a stylové zároveň. Letos se nosí zrcadlové, kovové, pestrobarevné i s originálními prvky. Ideální je, když si dražší model necháte na nákupy do města a levnější plastový si vezmete sebou na pláž.

brýle

 

Zelené brýle, RESERVED (patro 0). Kytičkové brýle, Lindex (patro 0). Duhové brýle, RESERVED (patro 0). Hnědé brýle, H&M (patro -1, 0).

foto image

ŠÁTEK

Šátek je nezbytným letním doplňkem. Během chladnějších letních večerů si ho omotáte kolem krku, na pláži poslouží místo tuniky, v parku na něm můžete uspořádat piknik a v horkých dnech se bude hodit jako pokrývka hlavy. Ideální pomocník by měl proto být dostatečně velký a v létě rozhodně bláznivě barevný. Vyzkoušejte etno nebo tropické vzory. Čím více barev na látce bude, tím se bude šátek hodit k více druhům plavek.

šáátky

Modro zelený šál, MANGO (patro +1). Žlutý šátek, Lindex (patro 0). Barevný šál, MANGO (patro +1). Etno šátek, H&M (patro -1, 0). 

KRYT NA TELEFON

Mobil si dnes bereme jak na letní party tak sebou na pláž. Abychom si mohli v klidu fotit selfíčka i dechberoucí scenérie, vyplatí se myslet na jeho ochranu. Proto si pořiďte trendy barevný kryt, který bude ladit s vaším outfitem. K dostání jsou kryty kytičkové, s citáty, zvířátky i ty voděodolné.


kryty

 

Třpytivý kryt, H&M (patro -1, 0). California kryt, Claire´s (patro -1). Růžový kryt, H&M (patro -1, 0).

PŘES PLAVKY

Taky z pláže často pořád lítáte k hotelovému baru? Jestli ano, pořiďte si slušivou vzdušnou tuniku a navazovací šátek. Lehounký oděv si stačí jen přehodit přes plavky a jste připravená objednat si váš oblíbený tropický drink. Nosí se bílá krajka, zářivé barvy a průsvitné materiály.


na plaz k vode

 

Růžový sarong, Marks & Spencer (patro 0,+1). Krátký šifonový kaftan, H&M (patro -1, 0). Zelný přehoz,  Lindex (patro 0).

KLOBOUK

Pořiďte si stylový slaměný klobouk, se kterým uděláte parádu jak na pláži, tak ve městě. Nosí se slamáky přírodní, bílé i černé. Pokud dáváte přednost sportovnímu stylu, pořiďte si cool kšiltovku!

klobouky

 

Klobouk se šňůrkou, Lindex (patro 0). Klobouk s mašlí, F&F (patro +1). Bílý klobouk, Lindex (patro 0).

Zdroj fotek: Archivy firem,Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat