Tipy na valentýnské dárky pro něj i pro ni

11.2.2016

Valentýnská atmosféra je všude okolo nás. Už jste si všimli? Slavíte? Obdarováváte? Pokud ano, nahlédněte do článku a nechte se inspirovat našimi tipy na překvapení pro kluky i pro holky. Překvapte vaši lásku dárečkem, který si zamiluje. A nemusíte nikde pobíhat – v PALLADIU najdete vše pod jednou střechou.

 

Pro holky 

Nic nepotěší ženu více než krásná květina. Má ta vaše ráda růže, nebo třeba jednodušší tulipány? Tu pravou kytici kupte v květinářství Holandské květiny (patro -2), kde vám s výběrem rádi pomohou.

Skvělým dárkem pro slečnu bude určitě nějaká voňavá radost z obchůdku Lush (patro 0), kde najdete báječné valentýnské balíčky v nádherném papíře nebo vyberte přesně podle vašeho vkusu. Mrkněte se také na „masážítka“, kterými můžete vaši milou rozmazlit – protože co je víc, než masáž zad? 🙂 Já osobně doporučuji to s vůní růže – mám už třetí a voní naprosto božsky.

Ženy a čokoláda – není potřeba vysvětlovat. Prostě k sobě patříme. Skvělé pralinky můžete vybrat v kiosku BON BON (patro 0), kde mají desítky druhů (pralinek i celých čokolád) a všechny jsou naprosto báječné. Navíc vám čokoládu zabalí do roztomilé krabičky vyložené papírem a vše převážou krásnou mašlí.

Aby bylo vaší slečně měkce a byla v teploučku – zkuste se zastavit v prodejně H&M (patro 0 a -1), kde vždy najdete roztomilá pyžámka, župánky nebo třeba hřejivé bačkorky. Omrknout můžete také spodní prádlo – mají nyní i valentýnskou kolekci plnou krásných kousků. Rozmazlujte z lásky saténem či hedvábím.

 

valentýn.001

Kytice růží, Holandské květiny (patro -2). Valentýnský balíček, Lush (patro 0). Oříšková čokoláda, BON BON (patro 0). Pyžamo, bačkory, H&M (patro 0, -1).

 

Má vaše partnerka ráda něco třpytivého? Pak nesmíte minout klenotnictví PANDORA (patro 1), Klenoty Aurum (patro 0), Swarovski (patro 0) nebo třeba Presence (patro -1). V PANDOŘE naleznete nekonečný výběr korálků pro jejich typické náramky, ale i krásné stříbrné prstýnky. Swarovski nabízí celou valentýnskou kolekci šperků ve tvaru srdíček.

Je vaše milá milovnicí make-upu? Pak ji jistě potěšíte dárkem z prodejny M•A•C Cosmetics (patro -1). Pokud si nevíte rady, skvělou volbou bude i dárková poukázka. Přeci jen výběr té správné rtěnky či očních linek není jen tak.

Skvělé kosmetické vychytávky naleznete samozřejmě i v Parfumerii SEPHORA (patro 0), kde kde určitě sáhněte po jejím oblíbeném parfému. Nezapomeňte omrknout, jaké klenoty má doma na poličce – aby vaše trefa byla přesná. A když už v tomto holčičím království budete, nemiňte i jejich vlastní kolekci – najdete nádherně voňavé doplňky ke koupelím, které můžete vybrat přesně takové, jaké má nejraději. Najdete zde jemné i kořeněné vůně, ovocné i dřevité.

valent.001

Prstýnek,  Klenoty Aurum (patro 0). Naušnice, Swarovski (patro 0). Rtěnky, M•A•C Cosmetics (patro -1). Voňavka Miss Dior, SEPHORA (patro 0). 

Pro kluky

Láska prochází žaludkem – a kluci to tak nějak prostě mají. Vytvořte pro vašeho milého balíček plný dobrot. Má rád sýry? Pak musíte zaskočit do kiosku Ráj sýrů (patro -2). Potrpí-li si spíše na voňavé uzeniny – pak utíkejte do kiosku Klobásky u Sikorky (patro -2). Nejvíce dobrot a delikates všeho druhu – oříšky, čokoládičky, pesta, šunky, sušenky i dobroty na vaření – naleznete v Marks & Spencer – Fresh Food (patro 1).  A mám pro vás tip. Pokud zbožňuje arašídové máslo, zkuste jej tentokrát překvapit máslem z kešu. Je výborné!

Je váš nejmilejší sportovcem tělem i duší? Pak jistě sama víte, že jej potěšíte nejvíce věcmi pro jeho koníček, ale i volný čas ve sportovním stylu. Skvělým dárkem tak budou vysněné tenisky. Ten největší výběr najdete ve Foot Locker (patro 0) nebo A3 SPORT (patro -1).

Miluje váš kluk počítačové hry nebo Play Station? Pak jej překvapte a přineste mu z obchodu HRÁČ (patro -2) nějakou pořádnou pecku. Kdo si hraje – nezlobí. A vy s přehledem vyhrajete titul nejlepšího valentýnského dárku. Ale nezapomeňte se poradit s jeho kamarády – která je teď ta nej.


val kluk.001

Sýry, Ráj sýrů (patro -2). Cashew Butter, Marks & Spencer – Fresh Food (patro 1). FIFA 14 pro PS4, HRÁČ (patro -2). Tenisky, A3 SPORT.

Jak je na tom váš přítel s péčí o sebe? Používá přípravky na vousy či pleť? Na tento typ péče muži často zapomínají. Zkuste mu však ukázat, že kosmetika nemusí znamenat být slečinka. Skvělou kosmetiku i pro muže naleznete v obchůdku Havlíkova přírodní apotéka (patro -1), nebo třeba pivní řadu z Manufaktura (patro -1), která je u mužů velmi oblíbená.

Už má svůj oblíbený parfém? Asi ten nejtypičtější dárek pro muže ke svátku zamilovaných nemusí být klišé – může doopravdy potěšit. Ten nejlepší výběr naleznete v Parfumerii SEPHORA (patro 0) nebo třeba v Marionnaud Parfumeries (patro -2). 

Už společně plánujete letní prázdniny a dovolenou? Dejte mu o důvod víc těšit se, a to se slunečními brýlemi jeho snů. Skvělý výběr Ray-Ban®  brýlí i brýlí jiných značek naleznete v prodejně OPTIQUE (patro 1). A nemusíte vybírat ty s růžovými sklíčky. 🙂

brýle.001

 

Krásný muž – anti-age krém, Havlíkova přírodní apotéka (patro -1). Pivní řada, Manufaktura (patro -1).  Chanel Bleu de Chanel, SEPHORA (patro 0). Ray-Ban® brýle, OPTIQUE (patro 1).

Peter
Mohlo by vás zajímat
30.5.2013
Od Sandry