Jeden den čtyřikrát jinak!

30.11.2014

Znáte ty dny, kdy už se vám mezi naplánované akce do diáře nevejde ani čárka? Máte školu, pracovní schůzku, rande, sraz s kamarádkami a večírek k tomu a ráno stojíte přes skříní s jasnou otázkou: „Co si mám vzít na sebe?“. Připravily jsme pro vás video, ve kterém vám ukážeme, jak jednoduše kombinovat pár kousků a vytvořit z nich během dne hned několik outfitů!

1. Pohodlné ráno

Do školy chodím pohodlně oblečená, ale ráda si zachovám aspoň tu špetku elegance. V prvním outfitu kombinuji džínovou košili z F&F, džíny z Levi’s, svetr z Reserved a boty na podpatku z H&M.

 

2. Na schůzku

Jednoduchou obměnou lze z pohodlného outfitu vytvořit reprezentativní! Sundala jsem dlouhý svetr, košili ozdobila náhrdelníkem a celý outfit pozdvihla červenou rtěnkou sladěnou s kabátem z Reserved. Tento outfit bych si s čistým svědomím vzala na pracovní schůzku nebo jakoukoliv jinou formální příležitost. Díky výrazné barvě je kabát zapamatovatelný, ale zároveň je svým sakovým střihem klasický.

 

3. Jdu nakupovat

Odpoledne není lepší relax, než nákupy. Ty ráda absolvuji v pohodlné obuvi, proto vyměním kotníkové boty za Conversky z Office Shoes. Pod košili jsem si již ráno vzala bílou halenku z Orsay, protože na nákupy chodím nejraději v bílém. Mohu si tak zkoušet cokoliv bez obav z toho, že pořádně neuvidím, jak to vypadá, protože se mi k tomu nebude hodit vršek.

 

4. Na party

Večer může být příležitost jít někam na party, na drink nebo do kina. Kalhoty jsem vyměnila za sukni z H&M, vrátila si zpět botky na podpatku a košili rozepnutou použila jako džínovou bundičku.

 

S malými změnami jsem tak vytvořila čtyři různé outfity na čtyři různé denní příležitosti. Co děláte vy, když máte den naplánovaný do poslední minuty a žádný čas jít se domů převléci?

 

Peter
Mohlo by vás zajímat
10.9.2015
Od Petera