Get the look of Rosie Huntington-Whiteley

10.1.2019

Na škole jí kvůli velkým rtům šikanovali a o pár let později s nimi dobyla módní svět. Už v 16 letech se tahle britská kráska objevila v reklamě Levi´s. Za výdělek z prvního modelingového angažmá si koupila auto a to i přes to, že ještě neuměla řídit. V 19 letech se poprvé prošla po mole Victoria´s Secret. A od té doby se objevuje na jednom coveru za druhým a prochází se po molech všech renomovaných návrhářů. Je tedy jasné, že její styl následuje poslední módní diktát. Tak se jím pojďme inspirovat!


Camel coat

Nejen jako modelka, ale i jako partnerka slavného herce Jasona Stathama, (který je mimochodem o 20 let starší než ona), musí Rosie vypadat neustále bezchybně. To se jí daří i díky skvělému módnímu vkusu. Na procházku New Yorkem zvolila elegantní look jehož základ tvoří béžový kabát. Ten by v šatníku neměl chybět žádné z vás. Stejně jako trendy mom jeans, které občas vyměňte za ty upnuté. Jsou nejen pohodlnější, ale často dodají outfitu větší šmrnc!

Kabát, H&M (patro –1, 0). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Džíny,  LEVI’S (patro –1). Kozačky, RESERVED (patro 0).

V teple

Že tahle kráska vyrůstala na farmě? To se nám nechce věřit! Rosie o sobě sama říká, že je rodilá „farm girl“ a možná právě proto si teď dětství strávené na venkově v teplácích vynahrazuje nevšedními módními kreacemi. Vsaďte po jejím vzoru na vinylové kalhoty, které jsou aktuálně v kurzu stejně jako barevný kožíšek. A bílé boty, které zažívají po letech velký comeback!

Kabát, H&M  (patro –1, 0). Vinylové kalhoty, Calzedonia, (patro 0). Kozačky, MANGO (patro +1). Kabelka, Guess, FADE (patro +1).

Dáma

Rosie není jen modelkou, ale také herečkou. (Vidět jste ji mohli například ve snímcích Mad Max či Transformers.) A tak má v malíčku i sofistikované looky na různé gala večery. Tentokrát vyměnila šaty za elegantní kostýmek a my jí dáváme palec nahoru. Sáčko a kalhoty v odstínu korálové si letos určitě pořiďte – je totiž barvou roku!

Sáčko a kalhoty, MANGO (patro +1). Boty, RESERVED (patro 0). Tílko, H&M (patro –1, 0).

Zdroj fotografií: PR, Shutterstock

Klára
Mohlo by vás zajímat