Mall style – adventní outfity podle stylových návštěvníků

8.12.2018

Nákupy vánočních dárků a s nimi spojené pobíhání po nákupních centrech je konečně tu. Nenechte se vystresovat a sváteční období si užijte. Nahoďte stylový outfit a zajděte si během nakupování třeba na perníkové latte. Naši styloví návštěvníci vědí jak na to!


# Černá je dobrá

I pohodlné kalhoty, svetr a kožíšek můžou tvořit trendy celek. Vsaďte na populární vzor kostky a pásek se širokou sponou. A protože během shánění vánočních dárků dokáže být v nákupních centrech pořádné vedro, jsou tenisky ideální volbou. Ven si k nim oblečte teplé originální ponožky nebo je vyměňte za kotníkovou obuv.


# Pánský & šik

Dlouhý kabát rovného střihu je zimní must have! Vypadá ohromně šik, a navíc příjemně zahřeje. Camel odstín nikdy nevyjde z módy a především blondýnkám lichotí více, než ostrá černá. Právě hnědý kabát zjemní jinak tmavý look a dokáže rázem omladit.

# Kouzlo detailů

Pokud se černého kabátu přeci jen nechcete vzdát, zaměřte se na detaily. Široký pásek zvýrazní siluetu, kožíšek vytvoří luxusní vzhled a perličky na botách tmavý outfit projasní. Skvělou volbou je i rolák se širokým límcem, který slečna dobře zvolila v kontrastním krémovém odstínu.

 

# Hra kostek

Kdo říká, že bílá k zimnímu období nepatří? Díky krémovému kardiganu a kostkované mini se slečna v davu určitě neztratí. Motiv kostky je jedním z hlavních trendů letošní zimy a nosí se na svršcích, kalhotách i sukních. V tomto případě navíc barevná kombinace sukně skvěle ladí se zbytkem looku.

# Květinová zima

Někdy stačí maličkost a výsledný vzhled nabere úplně jiné grády. Jinak jednoduchý look zvýraznila slečna originální kabelkou s barevnou květinovou výšivkou. Vyšívání se drží na módním výsluní už několik sezón. Nášivky si navíc můžete pořídit i samostatně a našít si je na libovolný kousek oblečení, které bude v mžiku vypadat jako nové.

Foto: vlastní

Natálie
Mohlo by vás zajímat
28.3.2016
Od Kláry