Oblečte se jako Cara Delevingne – modelka, která se nebojí být jiná!

3.1.2018

Jste duší i tělem rebelka stejně jako topmodelka a herečka Cara Delevingne? Pak vás její ležérní a vždy stylové outfity budou bavit. Cara je plná energie a svou osobnost dává najevo i skrze módu. Její heslo zní: „Neberte se tak vážně!“


# COOL

Letecká biker bunda je žhavým trendem letošní zimy. Je nejen stylová a cool, ale zároveň i pořádně zahřeje. Právě proto si pod ní modelka oblékla jen klasickou flanelovou košili s kostkovaným vzorem a bílé tričko. Potisk trika nevybírá jen tak náhodně. Skrze trefný nápis vyjadřuje své názory nebo náladu. S módou si Cara umí hrát!

Černá biker bunda, MANGO (patro +1).Trička, H&M (patro -1, 0). Hnědá biker bunda, TOPSHOP (patro +1). Košile, Levi’s (patro -1). Džíny, Guess (patro +1).

# CRAZY

Nebojíte se vyčnívat z davu? Pak si místo klasického šedého nebo černého kabátu pořiďte pořádně ulítlou bundu. Trendy jsou nadýchané péřovky, které se nosí nejen potištěné, ale i v sytých barvách nebo metalických odlescích. Výraznou bundu doplňte jednoduššími kousky, aby výsledek nepůsobil přeplácaně. Šedou čepici můžete ukrást třeba i z přítelovy skříně, protože právě šmrncovní pánský styl Caře rozhodně není cizí.

Bunda a čepice, H&M (patro -1, 0). Boty, Deichmann (patro -2). Džíny, Levi’s (patro -1). Batoh a laky na nehty, TOPSHOP (patro +1).

# BASIC

I odvázaná Cara má někdy chuť obléct si něco jednoduchého a pohodlného, přesto stále stylového. Pokud se vám nechce vymýšlet žádný složitý outfit, vsaďte na oblíbené odstíny šedé. Abyste nepůsobila jako nevýrazná myška, doplňte model o biker bundu a sexy kožené legíny. Aby model působil víc promyšleně a upraveně, nechte ze svetru vykukovat límeček košile. Džínová klasika je nestárnoucím kouskem, který by měla mít každá stylařka ve svém šatníku.

Biker bunda, TOPSHOP (patro +1), Boty, Max&Co. (patro +1), Svetrový kabát, MANGO (patro +1). Svetr, H&M (patro -1, 0). Kožené legíny, HUGO Hugo Boss (patro +1). Džínová košile, Wrangler / Lee (patro -1).

 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat