Denimové trendy ovládají jaro a my vám ukážeme, jak na ně!

26.4.2016

Džínová sezóna je tady a s ní přichází i pořádná nadílka nových trendů z PALLADIA, díky kterým budete mít jarní módu v malíčku. Pokud denimový materiál milujete, vězte, že se nemusíte omezovat jen na klasické skinny jeans a džínovou košili, neboť i tento materiál podléhá sezonním trendům a každý rok nám návrháři přinesou něco nového. Tak se pojďme podívat, na čem se jejich kreativita vyřádila letos.

Lacláče jsou definitivně zpět!

Důkazem je tento cool outfit americké modelky Emily Ratajkowski, která je známou módní guru a nosí vždy jen ty nejposlednější módní trendy. Lacláčové šortky stačí doplnit basic bílou košilí a voilà, cool outfit je na světě. Pokud se vám její jednoduchý, ale trendy outfit líbí tak jako nám, tak si neváhejte pro jedny zajít do TOPSHOPU (patro +1) nebo H&M (patro -1, 0).

laclace

Tmavě džínové lacláče, TOPSHOP (patro +1). Lacláčová sukně, Lindex (patro 0). Světlé lacláče, H&M (patro -1, 0).

Zdroj fotografie: http://www.wmagazine.com/fashion/2015/07/models-in-overalls/photos/6

Wedgie džíny v hlavní roli!

Ve vaší sbírce džín by letos, mimo boyfriendy a klasické skinny džíny, rozhodně neměly chybět wedgie. Tedy trendy džíny s vysokým pasem, které jsou upnuté přes zadek a boky, ale na  stehnech volnější. Stylová kombinace Kendall Jenner níže, je skvělou ukázkou jak na ně. Wedgie džíny, které vám opticky prodlouží nohy, najdete jak u legendárního výrobce džín Levi’s (Patro -1) , tak v TOPSHOPU (patro +1) nebo H&M (patro -1, 0).wedgie

Tmavé džíny vlevo, Levi’s (Patro -1). Světlé džíny uprostřed,  TOPSHOP (patro +1).  Roztrhané džíny vpravo, H&M (patro -1, 0).

Zdroj fotografie:https://cz.pinterest.com/pin/244742560978133442/

Back to the 70´s!

Retro sukně s knoflíčky, ve které se procházela po ulicích během newyorského Fashion Weeku modelka Lily Donaldson, je jasným důkazem toho, že trendy sedmdesátých let jsou v módním světě čím dál tím více populární. Tahle džínová kráska s knoflíčky v mžiku přivane styl celebrit do tvé skříně. Tmavě džínová na náš čeká v britském řetězci TOPSHOP (patro +1) a světlá nebo dokonce ta z bílé džínoviny zase ve španělském MANGU (patro +1), stačí si jen vybrat. Anebo si dojít rovnou pro všechny tři. 😉sukně

Bílá a světlá sukně, MANGO (patro +1). Tmavá, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj fotografie : https://cz.pinterest.com/pin/20195898305832593/

Klára
Mohlo by vás zajímat
12.6.2014