Stylové jarní bundičky, které vám letos rozhodně nesmí chybět

25.4.2016

Oživ svůj šatník nezbytnou výbavou jarních svršků. Klasický kožený křivák už určitě všechny ve skříni máte a tak se pojďme podívat na jiné trendy bundy, které vnesou do vaší garderoby i trochu nevšednosti a extravagance. 

#Bomber

Bomber bunda je letos „must have“ kouskem každé celebrity i blogerky. A my naprosto chápeme proč! Je zcela univerzální alternativou, která skvěle doladí například elegantní look. To nám ukazuje Gigi Hadid ve svém saténovém bomberu na první fotce, kterým doplnila saténové šaty. Klasický černý bomber si hoďte přes sebe na cestu do fitka, padne totiž jako ulitý i k legínám a teniskám. A pro ty z vás, které chtějí vybočit z davu, nabízí skvělou inspiraci blogerka Kenza ve svém cool saténovém růžovém bomberu, který můžete doplnit roztrhanými džíny a klidně i podpatky.

bomberyyyy

Ať už vás zaujal saténový khaki, černý nebo extravagantní růžový, přijdete si na své v PALLADIU.

   palladium   Khaki saténový bomber, H&M (patro -1, 0).  Černý s nášivkami a růžový, TOPSHOP (patro +1).

 

#Semišová bunda

Klasický kožený křivák nahraďte semišovým. Tuto alternativu zvolila například modelka Miranda Kerr, která svůj overal doplnila jarní semišovou bundičkou s třásněmi. Pokud milujete třásně stejně jako ona, skočte si pro podobnou do RESERVEDU. Pokud se vám více líbí klasika a to tmavě béžová, světle béžová nebo khaki, určitě si vyberete v  MANGU.

semiscelebssemiš

Bunda s třásněmi, RESERVED (patro 0). Tmavá béžová, světlá béžová a khaki, MANGO (patro 1).

#Džínová 

Džínové svršky ve vašem jarním repertoárů rozhodně nesmí chybět. Pro chladnější dny je tu skvělá alternativa s kožíškem, kterou zvolila i topmodelka Gigi Hadid. Pokud se vám zalíbila, najdete ji v TOPSHOPU. Další možností je nadčasová klasika, v podobě džínové bundy, na kterou vsadila australská kráska Miranda Kerr. A neméně trendy je džínová košile, kterou můžete nosit jak pohodově rozepnutou a rozevlátou, tak elegantně zastrčenou a zapnutou až ke krku, jako zpěvačka Selena Gomez. Obě tyto varianty naleznete v britském řetězci Marks & Spencer.

 kosiledenimshirt

Džínová bunda s kožíškem, TOPSHOP (patro +1). Džínová bunda a košile,  Marks & Spencer (patro +1).

#Pončo

K jaru neodmyslitelně patří kalifornský festival Coachella, se kterým jde ruku v ruce boho chic styl. Při teplých jarních dnech můžeme tedy po vzoru celebrit, účastnících se téhle cool akce, směle nahradit naše elegantní bundy hippie přehozem. Ať už zvolíte jednobarevný přehoz s třásněmi, nebo hravý se zajímavým vzorem, rozhodně nešlápnete vedle. 

pocastars ponco

Tmavě béžový přehoz, MANGO (patro +1). Světle béžový přehoz, H&M (patro -1, 0). Černé kimono se vzorem, Biba (patro 0).

 

 

Nevím, jak vy, ale my je chceme prostě všechny. Tak hurá do PALLADIA, kde na nás všechny tyhle neotřelé cool kousky čekají.

Klára
Mohlo by vás zajímat