SPORTOVNÍ STYL S NÁDECHEM ELEGANCE

28.4.2016

 

Patříte mezi milovníky pohodlí? Řídíte se ráda aktuálními trendy a móda je vaší vášní? A že tyto dvě prohlášení nejdou dohromady? Naopak! Dnešní doba přeje ležérnímu stylu ve spojení s nedbalou elegancí. Tak toho využijte! Nazujte tenisky, přehoďte přes ramena koženou bundu a hurá do víru velkoměsta!


# HRAVÉ VRSTVY

I zdánlivě neslučitelné kousky jako je elegantní kabát z MANGA (patro +1) a klasické legíny Adidas (patro 0) mohou tvořit harmonický celek. Dejte si jen pozor, aby výsledný vzhled nebyl přeplácaný. Troufněte si na jeden barevný kousek, který doplňte o prvky v tlumivějších tónech. Móda je zábava, proto si zkuste pohrát s vrstvením různých materiálů a střihů. Nezapomeňte, že kýžený look má sice působit cool a netradičně, ale rozhodně ne přeplácaně či nevkusně.

1a
Kabát, MANGO (patro 1). Legíny, adidas Concept Store (patro 0). Boty, Foot Locker (patro 0). Bunda, adidas Concept Store (patro 0).

# RETRO MÁ ZELENOU

Bez bot Adidas Superstar (patro 0) letos neuděláte ani krok. Nejen že jsou módními stálicemi, ale jsou také nesmírně komfortní. A pokud i vy schováváte podobné kousky ještě ze základky, letos je pravý čas je oprášit. Klasická kombinace s vyšisovanými džínami a sportovní mikinou prostě nikdy nezestárne. My současnému trendu tleskáme – je jednoduchý, cool a táák pohodlný.

2B

Džíny, MANGO (patro 1). Mikina, adidas Concept Store (patro 0). Boty, Foot Locker (patro 0).

# KOMBINUJTE NEKOMBINOVATELNÉ

Mikina s nápisem, „oldschoolová“ sukně do pasu a tenisky ? Rozhodně ANO. Minisukně se sportovními botami tvoří vydařený páreček, který působí mladistvě a rozhodně ne lacině. Vršek s výrazným nápisem Calvin Klein (patro +1) je, od doby co v kampani firmy figuroval Justin Bieber a Kendall Jenner, jasným „must have“. A pokud tak praví počasí, doplňte look o koženkovou bundičku. Kvalitního nadčasového křiváka pak noste téměř ke všemu hned několik sezón. Je totiž ideálním prvkem propojující sportovní a elegantní módu.

3C

Mikina, Calvin Klein Jeans (patro 1). Sukně, H&M (patro -1,0). Boty, Foot Locker (patro 0). Bunda, TOPSHOP, TOPMAN (patro 1).

Foto: vlastní zdroj

Natálie
Mohlo by vás zajímat
29.6.2017
Od Kláry