Vydejte se na vaši dovolenou snů!

5.7.2019

Prázdniny jsou konečně tady a je čas vyrazit na dovolenou za sluncem, mořem, plážemi a dobrým jídlem. Ať už toužíte po relaxaci, objevování nových míst, gurmánských požitcích nebo sportovním vyžitím, přinášíme vám tři letní destinace, které splní všechna vaše očekávání! Oblíbenou Mallorcu, živelnou Kalábrii a exotické Maroko. Všechny tři zmíněné destinace s širokou nabídkou různých typů hotelů najdete v nabídce cestovní kanceláře Blue Style. Dnes už nemusíte cestovat přes celý svět, abyste se cítili jako v ráji!


Španělsko – Mallorca

Hledáte romantické zátoky s písčitými plážemi, které vás pohltí nejenom svou krásou, ale i odpočinkovou atmosférou? Chcete se nechat okouzlit piniovými háji, pomerančovníky, mandloněmi a krásnými vůněmi, které jsou s nimi neodmyslitelně spjaty? Rádi poznáváte historii a ochutnáváte speciality místní kuchyně? Pokud ano, Mallorca je přesně místo pro vás! Je to největší ostrov Španělska a největší ostrov Baleárského souostroví. Vyniká přívětivým klimatem, nádhernými písčitými plážemi, azurově modrým mořem, rozeklaným pohořím, středověkými kláštery, starobylými městy a vynikající kuchyní. Navíc když budete mít štěstí, třeba tady potkáte Michaela Douglase, který si zde pořídil letní sídlo.

Tip na ubytování: Ilusion Markus Park 3*
Tento nově zrekonstruovaný hotel se nachází asi 400 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do vody. Nabízí svým hostům komfortní zázemí a přátelský servis. Součástí areálu je také prosluněná terasa s bazénem pro dospělé a děti. Vnitřní bazén, fitness a wellness zóna. Samozřejmostí jsou animační programy.

Co přibalit do kufru?

Náhrdelník, MOHITO (patro +1). Plážová taška, Lindex (patro 0). Šaty, SUPERDRY (patro 0). Kšilt, RESERVED (patro 0). Oční stíny In Monochrome, M.A.C Cosmetics (patro -1). Sandály, MOHITO (patro +1). Sluneční brýle, RESERVED (patro 0). Plavky, Calvin Klein (patro +1). Lak na nehty My Dream Cruise, Marionnaud Perfumeries (patro -2).


Itálie – Kalábrie

Kalábrie, to je země plná nezapomenutelné atmosféry, historie, hřejivého slunce, panensky nedotčené přírody, špičkové gastronomie, vinic a olivových hájů, krásných širokých pláží s krišťálově průzračným mořem. Nachází se v nejjižnější části Apeninského poloostrova a dlouhodobě přitahuje pozornost dobrodruhů, romantiků i milovníků relaxu, jídla a luxusu. A není se čemu divit. Místní městečka jsou jak vystřižená ze starých romantických filmů, okouzlující přírodní scenérie vám doslova vyrazí dech. Na omamnou vůni pomerančovníků a citrónovníků budete ještě dlouho vzpomínat a pláže s průzračně čistým mořem vám začnou chybět hned ve chvíli, kdy je opustíte.

Tip na ubytování: Hotel Club Magic Life Calabria 4*
Hotel nabízí služby na velmi vysoké úrovni, a to pro všechny věkové kategorie. Je přesně tím místem, kam vyrazit s celou rodinou. V areálu se nachází několik bazénů, včetně dětského se skluzavkami, řada restaurací, barů i kaváren, fitness a wellness zóna. Pro ty, kteří hledají dovolenou bez dětského křiku, je zde možnost ubytovat se v tzv. Private Lodge, určené pro hosty starší 16 let. Písčito-oblázková pláž se slunečníky a lehátky zdarma je přibližně 300 metrů od hotelu a vede k ní zastíněná cesta skrze krásný piniový háj.

Co přibalit do kufru?

Oční linky Make Me Happy, Marionnaud Perfumeries (patro -2). Plavky, RESERVED (patro 0). Šaty, Orsay (patro 0). Klobouk, RESERVED (patro 0). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Krém na obličej a tělo Actived Sun Protector SPF 50, Kiehl´s Since 1851 (patro +1). Náušnice, RESERVED (patro 0). Sluneční brýle Ray-Ban, OPTIQUE (patro +1). Pantofle ROXY, Quiksilver & ROXY (patro 0).


Maroko

Maroko, přívětivé království plné vůní, barev i kontrastů a zároveň jedna z nejkrásnějších a nejotevřenějších zemí arabského světa, je symbolem souznění tří kultur. Na jednom místě se zde setkává evropská, africká a arabská kultura. To se nedá popsat, to se musí zažít! Nezaměnitelný půvab pouštní země, starobylá královská města, živé bazary, středomořské pobřeží, Atlantský oceán, zasněžené vrcholky Vysokého Atlasu a nejoblíbenější letovisko Agadir s širokou pláží a jemným zlatavým pískem. Maroko skýtá netušené možnosti. Tento nejzápadnější stát na severu Afriky stojí za to navštívit a procestovat. CK Blue Style nabízí řadu poznávacích výletů, od velkého okruhu Marokem, po okruh Saharou nebo královskými sultánskými městy, či výlet do proslulé Marrakéše. Přivezte si nezapomenutelné vzpomínky na Afriku.

Tip na ubytování: Labranda Amadil 4* a Labranda Les Dunes D´Or 4*
Oba čtyřhvězdičkové hotely se nachází přímo u široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře s lehátky a slunečníky zdarma. Letovisko Agadir a jeho okolí je ideálním místem pro rodiny s dětmi, pro skupiny, páry i jednotlivce. V blízkosti hotelů se nachází řada restaurací, barů, kaváren a obchůdků.

Co přibalit do kufru?

Náušnice, RESERVED (patro 0). Overal, Orsay (patro 0). Sluneční brýle a kabelka, RESERVED (patro 0). Plavky ROXY, Quiksilver & ROXY (patro 0). Klobouk, MOHITO (patro +1). Sandály, Pepe Jeans (prodejna otevírá 1. 9. 2019). Mono pudrové oční stíny Couleurs Nature, Yves Rocher (patro 0). Rtěnka Pure Color Envy, Estée Lauder (patro 0). 

Burda
Mohlo by vás zajímat
22.8.2013
Od Adéla