Buďte jako Karlie Kloss – vždy trendy a šik!

15.5.2017

Božskou Karlie si zamilujete. Je nejen světoznámou supermodelkou a bývalým andílkem Victoria´s Secret, ale je také sympatická a má pohodový trendy styl. S její úctyhodnou výškou (180 cm) a snad nejdelšíma nohama na světě si sice může dovolit i pytel od brambor, ale spoustu jejích outfitů můžete nosit i vy na běžné nošení. Pojďme na to!

Její styl

  1. Nosí jednoduché modely, které podtrhne jedním výraznějším prvkem.
  2. Nejčastěji ji uvidíte ve skvěle padnoucích džínách. 
  3. Díky své výšce si libuje spíš v plochých botách. Miluje proto sandálky i tenisky.
  4. Základem jejího outfitu jsou většinou velké sluneční brýle, které jí dodávají extra styl.

# Elegantní rockerka

Kožený křivák je už několik let jasným must have každého šatníku! Proto na něj ani Karlie nedala dopustit a oblékala si ho s kontrastně světlejšími džínami a doladila ho jednoduchými černými kousky. Klasické lodičky dodaly celému looku punc elegantnosti a ženskosti a Karlie tak mohla s klidem vyrazit na nákup i na večírek.

Křivák a černé triko, H&M (patro -1 a 0). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Lodičky, Deichmann (patro -2).

# Trendy safary

Khaki barva je letos výrazným trendem a měla byste ji proto zaručeně zkusit. Sluší blondýnkám i brunetkám a je skvěle kombinovatelná. Modelka sáhla na módní jistotu– skinny tmavší džíny, zajímavé černé sandálky a jako doplňky kvalitní kožený pásek a trendy brýle. 

Khaki košile, H&M (patro -1 a 0). Pásek a džíny, Levi’s  (patro -1). Brýle Michael Kors, FADE (patro +1). Žabky, Deichmann (patro -2).

# Ležérně a nadčasově

Košilové šaty si rozhodně zamilujete! Vypadají skvěle na každé postavě ale zároveň jsou i super pohodlné. Letos se nosí pískové barvy nebo džínovina. Je jen na vás jestli použijete pásek, který je k šatům přidaný nebo sáhnete po vlastním a doladíte ho dle své fantazie. Pokud se chystáte na dlouhé pochůzky, vezměte si sebou jednu velkou shopper kabelku a k tomu druhou na drobné nezbytnosti. Pak budete stejně jako Karlie připravená na každé dobrodružství.

Kabelky obě v, MANGO (patro +1).  Košilové šaty, H&M (patro -1 a 0). Sandálky,  CCC  (patro -2). 

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
5.3.2015
Od Petera