Jste letošní léto „in“? Aneb 3 hlavní trendy tohoto období.

21.7.2018

Móda s nádechem minulosti je opět v kurzu. Do retro kousků se můžete obléci od hlavy až k patě. Zpátky se vrátily lacláče z devadesátek, vysoké plavky z osmdesátek a atmosféru půvabných 50. a 60. let si zase můžete navodit pomocí trendy kočičích brýlí. Ať sáhnete po jakémkoliv z těchto kousků, ručíme vám za jedno – budete zatraceně cool!


CAT EYE

Odvážné, hravé a neskutečně sexy. To jsou brýle ve tvaru kočičích očí, které ovládly toto léto. Nosí se ve všech velikostech i barvách. Úzké černé na vás čekají v MANGU, odvážné červené zase v H&M. Pokud se za normálních okolností bojíte módních experimentů, využijte nespoutané letní atmosféry a dopřejte si pořádný fashion úlet. V případe „cat eye“ brýlí nebudete litovat!

Bílé brýle, H&M (patro –1, 0). Černé brýle, MANGO (patro +1).  Červené brýle, H&M (patro –1, 0). Šedé brýle, MANGO (patro +1). 

LACLÁČE

Step by step, Přátelé nebo Beverly Hills 90210 – seriálové evergreeny, které mají nejen nestárnoucí humor, ale také nestárnoucí, stále se opakující, módu. Lacláče jsou kouskem, který v těchto seriálech vídáme už několik let a který se aktuálně vrátil na módní výsluní. Oživte nimi svoji garderobu po vzoru blogerek i vy. P.S.: Nebojte se ani těch se vzory!

Lacláčové šortky modré i šedé, LEVI’S (patro –1). Dlouhé lacláče, MANGO (patro +1). Lacláčové šaty, H&M (patro –1, 0).

VYSOKÝ PAS

High waisted plavky vám nezaručí jen superstylový beach look, ale i superslim postavu. Zakryjí totiž veškeré nedokonalosti v oblasti bříška. Plavky s vysokým pasem letí ve všech barvách i stylech. Jestli volíte jednobarevné, nebo ty s výšivkami, to už necháme jen na vás. S ani jedněmi nešlápnete vedle.

Plavky se vzorem, LINDEX (patro 0). Bílé plavky, Calzedonia, (patro 0). Zlato-černé plavky, RESERVED (patro 0). Černé plavky s květinovými nášivkami, Calzedonia, (patro 0).

Klára
Mohlo by vás zajímat