MALL STYLE 37

26.1.2017

Venku stále ještě mrzne, ale stylové návštěvnice PALLADIA svůj outfit na pospas zimy rozhodně nenechávají! Nebojí se výrazných doplňků, zajímavých prvků i originálních kombinací. Nahlédněte do nových kolekcí nebo využijte posledních slev a ulovte si ten nejstylovější model i vy! 

NETRADIČNÍ DOPLNĚK

Že je pes nejlepším přítelem člověka je hlavně v České republice naprostou samozřejmostí. Pokud ale není váš mazlíček proti, může se stát i tím nejstylovějším módním doplňkem. Vydařený je ale i zbytek outfitu. Slečna se zahřála šedým kožíškem, model ozvláštnila roztrhanými džíny a bílými teniskami a celý look doladila elegantní kabelkou. Spoustu luxusních kousků najdete například v obchodě FADE (patro +1) a ten největší výběr džínů v Levi’s (patro -1).

KRÁSA JE V JEDNODUCHOSTI

Abyste byla trendy a šik, nemusíte experimentovat s divokými módními kombinacemi. Plně si vystačíte i s dobře padnoucí khaki parkou, kterou najdete například v MANGU (patro +1). a dostatečně velkou nákupní kabelkou. Slečna s postavou modelky své dlouhé nohy ještě víc zvýraznila černými kozačkami nad koleno a tmavými džíny. Je vidět, že jednoduchost prostě nezklame.

BOMBER MÍSTO SVETRU

Nevíte si rady, jaký svršek v zimě zvolit, aby působil stylově, nezakryl vám top a ještě vás pokud možno zahřál? Pak místo obyčejného kardiganu sáhněte po trendy bomberu. Minulý rok patřil khaki variantě, a ten letošní nedá dopustit na lesklé saténové materiály v pastelových tónech. Bundička by měla být lehounká, abyste přes ní snadno přehodili parku nebo kabát a bylo vám tak venku příjemně teplo. Podobný bomber naleznete například v TOPSHOPU (patro +1). 

NA DETAILECH ZÁLEŽÍ

Nemáte na dlouhých nákupech chuť módně experimentovat? Tak si dejte klidně voraz a vsaďte pouze na výrazné doplňky. Takový chlupatý neonový přívěsek na kabelce dodá celému outfitu šmrnc a v mžiku ho vesele rozzáří. Pokud si ani v zimě neodpustíte trendy kalhoty s dírou na kolenou, oblečte si pod ně tělové silonky. Jedině tak vám bude teplo a přitom budete stále za módní hvězdu. Podobné zábavné kuličky najdete třeba v H&M (patro -1, 0).

NEPŘEHLÉDNUTELNÉ TENISKY

Ani ve sportovním kabátu nemusíte být za šedou myšku. Stačí outfit oživit výraznými teniskami, kterých najdete velké množství ve Foot Lockeru (patro 0) nebo v nově zrekonstruované prodejně adidas Concept Store (patro 0).  I v novém roce se totiž stále nosí sportovní styl i na běžné nošení. A není se čemu divit. Je nejen pohodlný, ale také super cool!

Natálie
Mohlo by vás zajímat
16.7.2014
Od Petera