Ann Christine – móda s rozmanitostí

31.10.2014

Německá módní značka Ann Christine je zkrátka ROZMANITÁ a tím si také získala velkou spoustu zájemců různé věkové kategorie. V PALLADIU prodejna zaujímá strategickou pozici, a to přímo u vchodu z ulice Na Poříčí. Na dvoupatrovém prostoru propojeném centrálním eskalátorem naleznete naprosto všechno, co si vaše srdce žádá.
 
Pro značku Ann Christine je charakteristická stylová různorodost nabízených produktů. Na své si zde přijdou jak spontánní mladé slečny kolem osmnácti, tak elegantní ženy, které rády nakupují za přijatelné ceny. Naleznete tady oblečení sportovní, volnočasové i příležitostné. Obléknete se tu od hlavy až k patě, a to doslova.

1

Interiér prodejny je navržen s velkou dávkou lehkosti, ženskosti a barevné mladistvosti. Na sloupech dominuje růžová v odstínovém přechodu, se kterými skvěle ladí kazetový strop v jemně žluté a modré barvě. Celý koncept působí velice uvolněně a příjemně.

2

3

V přízemí naleznete široký sortiment oblečení všeho druhu a nechybí ani doplňky a obuv. Produkty jsou tu uspořádány dle jednotlivých částí oblečení – svetrová část, kalhotová, apod.

4

5

Potěší i prakticky umístěné kabinky uprostřed obchodu. Objevíte je v momentě a nemusíte se vláčet s haldou oblečení přes celý krám 🙂
6

První patro zaujme zvlášť  mladé slečny, které jsou rády vidět a nebojí se i výstřelků či odvážnějších a sexy kousků.

7

8

Místo zde má i jeansová sekce, která nabízí kalhoty a bundy různých střihů.

9

10

Téměř na jedné třetině patra se rozprostírá sekce u mě nejoblíbenější – spodní prádlo. Můžete zde vybírat z obrovského množství krásných kousků intimity a rozhodně se vám nemůže stát, že si ten svůj nenajdete. Podprsenky či korzety jsou střihově různorodé a dokonale padnou. S přicházejícími Vánocemi do obchodu dorazilo i prádlo „tématické“ a musím říct, že o jeho nákupu uvažuji.

11

12

Podzim/zima 2014
Pro již započatý podzim a nadcházející zimu si pro nás návrháři připravili kolekci plnou hravých tisků, sportovních mikin nebo sexy krajky. Vybrala jsem pro vás několik produktů, které vám přiblíží, jakým směrem se trendy Ann Christine ubírají.
 
V barvách vévodí černo-bílá klasika s okrajovými barvami sladce růžové a ostře červené. Najdete zde spoustu roztomilých tisků v podobě pusinek či romantických srdíček, obzvlášť ve sportovní a volnočasové sekci. Květinové vzory jsou i nadále v kurzu, zajímavé jsou třeba v kombinaci s college potiskem. Zima se nám kvapně blíží, proto je čas na nákup nějakého teplého a trendy svetru. V kolekci naleznete celou řadu oversize svetrů, které na sobě často mají oblíbený norský vzor, který snad nikdy nevyjde z módy 🙂

kolaz-1

Zdroj fotografií: http://www.annchristine-showroom.com/cz/

 

Palec nahoru zvedám také mix&match bundám, které jsou skvělou záležitostí. Kůže s kostkou nebo khaki rypsem jsou pro letošní studené období „must have“. Již od léta nám módní domy hlásí, že bez kožešiny a krajky letos ven ani na krok… pokud nic takového nevlastníte, nemusíte se obávat – zajděte do Ann Christine, zaručeně si tam vyberete.

kolaz

Zdroj fotografií: http://www.annchristine-showroom.com/cz/

Peter
Mohlo by vás zajímat
11.9.2013
Od Sandry