Festivalový look plný života – je čas se odvázat!

11.7.2017

Sezóna divokých festivalů je konečně tu. Rozpálené léto, skvělá hudba, spousta kamarádů, letních lásek a dobrodružství. Ulovte odvážné kousky a nebojte se zazářit opravdu naplno. Rozbalte to!

# DENIMOVÉ ŠORTKY

Džínové šortky k létu neodmyslitelně patří a v případě festivalů to platí dvojnásob. Je jen na vás, jestli vsadíte na klasickou vintage variantu nebo se necháte zlákat hravými nášivkami a zdobením. Do pasu zavažte výrazný pásek a sexy look je rázem na světě!

Modré šortky s výšivkou, TOPSHOP (patro +1). Bílé a černé šortky, H&M (patro -1 a 0). Džínové šortky, Levi’s (patro -1). 

# DLOUHÁ SUKNĚ A ŠATY

Zatímco šortky se s příchodem hudebních festivalů zkracují, délky sukní a šatů se prodlužují. Díky modelům až na zem bude váš outfit působit uvolněně a šik. V divokých rytmech se tak ještě víc odvážete. Navíc vypadá boho neboli hippies móda skvěle i na normální nošení.

Etno šaty, C&A (patro 0,-1). Černá sukně a světlé šaty, MANGO (patro +1). Květovaná sukně, H&M (patro -1 a 0). 

# UKAŽTE SVĚTU PODPRSENKU 

Spodní prádlo už se dávno neschovává pod vrstvy oblečení. Podprsenku můžete nechat rafinovaně vykukovat nebo na ní dokonce postavit celý outfit a nosit ji rovnou místo topu. Je jen na vás, na co si troufnete. Nosí se kousky sportovní, háčkované nebo odvážně průhledné.

Podprsenka s jahodou a podprsenka s kytičkami, TOPSHOP (patro +1). Podprsenka šedá, Calvin Klein (patro 1). Podprsenka se zmrzlinou, TEZENIS (patro -1). Háčkovaný bralette, C&A (patro 0,-1).

# DOPLŇKY HRAJÍ PRIM

Bez doplňků by to snad ani nešlo! V případě náramků, náhrdelníků, brýlí a klobouků platí jedno pravidlo – čím víc, tím líp. Proto se nebojte doplňky vrstvit a se styly si šikovně pohrát. V módní výbavě by vám rozhodně neměl chybět choker náhrdelník, který je základem každého festivalového vzhledu.

Choker, H&M (patro -1 a 0). Sluneční brýle, MAX&Co. (patro +1). Kotníkové boty, TOPSHOP (patro +1). Klobouk, MANGO (patro +1). Choker černý, TOPSHOP (patro +1). 

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
13.1.2015
Od Petera