UNDERCUT – sestřih, který frčí

28.10.2014

Typ účesu, který můžete znát jako tak zvaný UNDERCUT, je aktuálně nejmódnější pánský (dámský) účes posledních let.

Trendy se stal díky pohlednému Davidu Beckhamovi, muži mnoha tváří. Tedy spíše mnoha vlasových sestřihů 🙂 David udává úspěšně trend už dlouhou řádku let, a pokud sledujete sem tam nějakou tu celebritu z pánského břehu, dáte mi za pravdu.

Jestli vám však přijde, že jste už viděli tento proslulý sestřih někdy dříve, nemýlíte se. Nedávno dávali v televizi film Pád třetí říše natočený podle předlohy Joachima Festa. Pokud jste se zrovna dívali nebo film znáte z dřívější doby, jistě si vzpomenete na mladé německé vojáky bojující za vůdce a jejich říši. Ti právě nosili kromě uniformy pro ně typický střih vlasů – UNDERCUT.

 kolaz 1

Účes zakládající si na jednoduchosti a přísnosti má dnes už mnoho podob. Strany hlavy se nemusí vyholovat úplně a často se k účesu nosí i bohaté strniště nebo vousy. Není to však sestřih jenom pro hipstry nebo pseudoumělce. Nosit ho může každý, kdo si na něj troufne a dokáže ho zkombinovat se svým outfitem. Výborně může vypadat i v elegantní verzi s padnoucím oblekem, retro úzkou kravatou a kulatými brýlemi na nose.

 

My jsme si pro vytvoření trendy účesu vybrali Kadeřnický salón FABIO SALSA v PALLADIU na patře -2. Ujala se nás šikovná kadeřnice, která si dala opravdu záležet. Posuďte sami, jak dopadl UNDERCUT v našem podání! 🙂

 

Natrefíte-li tak jako my v kadeřnickém salónu FABIO SALSA na šikovnou kadeřnici/ka, následná domácí úprava účesu bude hračka. Kvalitně provedený střih je základ. Potom stačí trocha gelu nebo vosku na prsty a vlasy se vám budou pod rukama stavět raz dva. Důležitý je i správný výběr vlasové kosmetiky, protože ne všechny výrobky splňují to, co slibují na obalech. Proto jsme vám vybrali pár osvědčených.

 

kolaz-vyrobky

1. Styling Putty – Toni&Guy, Parfumerie SEPHORA (patro 0). 2. Indestructible Gel – L’Oréal Paris, dm drogerie markt (patro -2). 3. Capital Force – KÉRASTASE,
Fabio Salsa (patro -2). 4. Dirty Hair Cream – LUSH (patro -1).

Peter
Mohlo by vás zajímat