MALL STYLE 54 – vaše červnové outfity

28.6.2018

I tentokrát jsme se za vámi přišli podívat do PALLADIA omrknout, v čem chodíte nakupovat. V červnu se střídala pořádná vedra s osvěžujícími dešti a teplotami pod 20 stupňů. Co jste si tedy na sebe v tomto počasí oblékli vy?

Chlapi sází na jistotu

A tou je minimalismus. Jak jinak. Jednoduchým outfitem složeným z basic kousků nemůžete nic pokazit, naopak. Buďte si jisti, že černé upnuté tričko ke krku, denimové kraťasy a kvalitní pantofle Birkenstock z vás udělají fešáka k pohledání. Nepochybně cestou z obchodního domu posbíráte hned několik úsměvů od kolemjdoucích slečen.

Pletené svetry po celý rok

Není nikde psáno, že se svetry nosí jenom v zimě. Pokud vám nedělá dobře klimatizace a vy se celý den pohybujete pouze v uměle ovzdušněných centrech, pak klidně sáhněte po pleteném svetru. Nemusí být zrovna z vlny, to byste za pár minut potřebovali spíš sprchu. Vemte si na sebe nějaké tenký, oversize, s velkými dírami a volnými rukávy. Zastrčte jej do šortek, přehoďte přes rameno crossbody kabelku a super outfit je na světě!

Balonové rukávy, to je ono!

Jsou v trendu teprve krátce po velkém comebacku. Poslední sezóny se nosily jen volné, zvonové nebo vykrojené rukávy na ramenech. Letos jsou ale zpátky i ty nabírané a kdo se jich nebojí, má za nás velké plus! Crop top košile do pasu je s nabíranými 3/4 rukávy k džínům jako dělaná. Netoužíte zrovna po něčem takovém?

Černá klasika

Jedním si můžete být jisti. Černá z módy nevyjde nikdy! A tak, když potřebujete rychle skočit do „obchoďáku“ pro nové boty, protože si nemáte jaké zítra vzít na služební cestu, pak černá klasika je to pravé ořechové. Nepřemýšlíte, jestli ty barvy nejsou spolu už trochu moc a prostě jen oblečete skinny džíny do pasu, tričko s véčkovým výstřihem a jdete.

Barevné kalhoty

To je něco, čím ozvláštníte jakýkoliv outfit. Jsme přesvědčeni, že byste jich ve svém šatníku měla mít klidně několik. Zvonové, do pasu nebo s rozparkem nad kotníky. Nebojte se ostrých barev a doplňte je nějakou neutrální barvou, například bílou. Kabelku vezměte klidně v další kontrastní barvě a bít se mezi sebou rozhodně nebudou. Letos obecně platí, že čím barevnější, tím lepší.

Eliza
Mohlo by vás zajímat