Jarní inspirace z módních mol

3.5.2016

Často se stává, že nejnovější módní trendy, které vídáme na přehlídkách, jsou sice zajímavé, ale pro nás, “obyčejné smrtelníky”, naprosto nenositelné. Naštěstí tomu tak ale není vždy! Z módních mol přímo do našich skříní – i tak by se mohl jmenovat tento příspěvek, v němž vám přináším tři tipy na jarní outfity inspirované světovými návrháři, které snadno poskládáte z kolekcí běžně dostupných oděvních řetězců.

  1. WOMAN IN BLACK

Nadčasová černá zazářila v kolekci Burberry v kombinaci elegantního trenčkotu s batohem a sandály na platformě. Dejte svému „office looku“ punc originality a vyzkoušejte to také – stačí vyměnit svou obvyklou kabelku za batoh, lodičky s podpatky za pohodlnější otevřené boty a můžete vystavit své nohy jarnímu slunci!

jarni_modni_trendy_palladium (2)

Sluneční brýle, C&A (patro -1, 0). Batoh a trenčkot, H&M (patro 0, -1). Sandály na platformě, CCC Boty (patro -2).

  1. STRIPES EVERYWHERE

Jedním z trendů pro jaro a léto 2016 jsou grafické pruhy všech barev i velikostí. Silné, úzké, horizontální, vertikální, na halenkách, šatech, sukních, bundách, svetrech, na denní nošení i na večer – ať už zvolíte proužkovaný outfit v jakékoli formě, budete stále v kurzu! Dvoubarevnou pruhovanou kombinaci už v šatníku má snad každá z nás – pokud chcete vyzkoušet něco nového, nechte se inspirovat italským módním domem Missioni, který na Milan Fashion Weeku představil dlouhé šaty s rukávem s pruhy v tónech modré, žluté a bílé. Podobné najdete v aktuálních kolekcích MANGO nebo  H&M. Jednoduché šaty doplňte sandály, choker náhrdelníkem a pro chladnější dny přidejte džínovou bundičku… A jarní trendy model je na světě! 🙂

jarni_modni_trendy_palladium (1)

Sandály, Deichmann (patro -2). Náhrdelník, Lindex (patro 0). Šaty bez rukávů, H&M (patro 0, -1). Šaty s dlouhým rukávem, MANGO (patro +1).

  1. METALLIC MADNESS

Ať už si na letošní jaro a léto koupíte cokoli, co se metalicky leskne, netrefíte se vedle! Pokud chcete opravdu zazářit, k jednoduchému outfitu složenému z bílého žebrovaného trička, černo-bílých polobotek a černé kabelky si oblečte místo džín nebo tmavých kalhot stříbrné kalhoty! Podobný model se objevil na přehlídkách Courreges v několika obměnách, například ještě s metalickou sukní nebo kraťasy. S tímto prostým a zároveň efektním vesmírným“ outfitem budete hvězdou každé party!

jarni_modni_trendy_palladium (3)

Slip-on boty, Baťa (patro -1). Bílé žebrované tričko, C&A (patro -1, 0). Černá kabelka, Orsay (patro 0). Metalické stříbrné kalhoty, MANGO (patro +1).

Dnešní inspirace z módních mol je důkazem toho, že výtvory návrhářů nemusí nutně být jen pro modelky na přehlídkových molech. Doufám, že vás příspěvek inspiroval a „na viděnou“ zase příště! 

K.

 

Zdroj obrázků: vogue.co.uk

Karolína
Mohlo by vás zajímat