4 jarní beauty trendy!

20.4.2015

Načasování fashion weeků může být trochu matoucí. Návrháři prezentují jarní trendy na podzim, podzimní zase na jaře. Pokud tedy chcete zjistit, jaké jsou jarní trendy 2015, musíte stejně tak, jako jsem udělala já, zapátrat po kolekcích, které se prezentovaly už vloni na podzim. Jestli samy pátrat nechcete, ale toužíte obsah své kosmetické taštičky obohatit o pár nových kousků, čtěte dále. Vybrala jsem pro vás 4 nejvýraznější jarní beauty trendy a ty nej produkty z nich! 

MÉNĚ JE NĚKDY VÍCE

Milovnice přirozeného vzhledu, zpozorněte! „Bare minimum vzhled“ se stále drží na výsluní. Tvář působící (téměř) nenalíčeným dojmem je letošní jedničkou nejen pro jarní sezónu. Módní guru Marc Jacobs tento trend dokonce posunul o krok dál: tváře jeho modelek se od vizážistů nedočkaly vůbec žádných úprav! Dobrá zpráva pro nás, kterým bezchybná pleť do vínku nadělena nebyla: „no make-up look“ nemusí za každou cenu znamenat, že do ulic vyjdeme tak, jak se ráno probudíme. Důležitý je výsledný fresh dojem přirozené a zdravé pleti, kterého můžeme docílit během chvilky použitím jen řádky produktů – například lehkého make-upu, rozjasňovače, krémové tvářenky a bronzeru; naopak pudrům bychom se v rámci svěžího, lesklého, minimalistického natural vzhledu měly vyhnout.

bare minimum1

Projasňující opravná tužka, Yves Rocher (patro 0).  Double Wear Light Stay-in-Place Makeup, Estée Lauder (patro 0).  Báze pod make-up Artdeco Make-up Base, Marionnaud Parfumeries (patro -2).  Tvářenka s rozjasňovačem, Dermacol (patro -2). Krémová tvářenka Double Contouring Cream Blush, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

bare minimum2

Štětec na bronzer Kabuki Bronzing Brush, Bronzer Brush-on Beads, THE BODY SHOP (patro +1).  Bronzer Bronzing Powder, M•A•C Cosmetics (patro -1). Gel na úpravu obočí Transparent Brow Gel Waterproof, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

NALINKUJ SI TO (JINAK)

Černé oční linky jsou ještě pořád „in“ a objevují se na beauty scéně v novém rozměru: nejen v pečlivě dotažené, úzké podobě, ale i v přehnaných, silných tazích, anebo ledabyle rozmazané (já a moje obě levé ruce, neschopné rovných čar, jásáme). Tato sezóna je, co se týče líčení očí, nalinkovaná opravdu rozmanitě, ve všech možných tvarech, pomocí jak už klasických tekutých linek, gelových linek, fixů i tužek. Dramatické uhlově černé linky jsou prostě must-have a pokud se ve vaší kosmetické taštičce ještě žádný z těchto produktů neskrývá, tak honem pro něj… a operace Kočičí oči 2.0 může začít.

Lines1

Tekutá oční linka Ultra Black Dipliner, Dermacol (patro -2).  Gelové oční linky M•A•C Fluidline, M•A•C Cosmetics (patro -1).  

Lines2

Fix na oči Precise Black – Black Sensation, Dermacol (patro -2). Kajalová tužka na oči, Yves Rocher (patro 0). Tužka na oči Bellápierre – Ebony, mineralmakeup (patro -1).

RTY V JEDNOM OHNI

Výrazné rty jsou další možností, jak na sebe upoutat pozornost (a zároveň nestrávit před zrcadlem dvě hodiny). Ústa této sezóny jsou zářivě barevná, s jemnou, lehce rozmlženou, konturou, v odstínech růžové, švestkové nebo s oranžovým nádechem. Ve výbavě každé ženy nesmí chybět ani nesmrtelná červená rtěnka, ať už rubínově, anebo šarlatově rudá.

lips1

Krémová rtěnka Longlasting Lipstick, odstín č. 3 a č. 8, Dermacol (patro -2).  Krémová rtěnka Rouge Cream Lipstick, odstín Crush 23 – Deep reddish plum, Parfumerie SEPHORA (patro 0). Rtěnka M•A•C Viva Glam Miley Cyrus Lipstick, M•A•C Cosmetics (patro -1). 

lips2

Barva na rty a lesk 2v1 – 16h Lip Colour, odstín č. 4, Dermacol (patro -2). Krémová hydratační rtěnka Rouge coquelicot, Yves Rocher (patro 0).  Colour Crush™ Lipstick – 105 Coral Cutie (matte), THE BODY SHOP (patro +1).

MAKE A STATEMENT!

Beauty experti nás v tomto roce vyzývají k sebevyjádření pomocí líčení. Zní to asi zvláštně, nicméně je to tak – vlastní názor a kreativita jsou to, co se teď nosí! A nejvhodnějším (vizážisty doporučovaným) vyjadřovacím prostředkem jsou pestrobarevné stíny a metalické linky. Záblesky barev v podobě výrazných čar dávají prostor fantazii například při líčení očí či rtů.

flash of color1

Paleta očních stínů Electric Pressed Pigment Palette, Urban Decay, Parfumerie SEPHORA (patro 0). 3 paleta očních stínů – Clear Sky, Bellápierre, mineralmakeup (patro -1).  Colorful Shadow & Liner, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

flash of color2

Paleta Sugar Pop Eye Palette, Too Faced,  Parfumerie SEPHORA (patro 0).  Voděodolná tužka na oči měděná a zlatá,Yves Rocher (patro 0). Liquid Chrome™ Metallic Eyeliner, Ciaté, Parfumerie SEPHORA (patro 0).

Když jsme u toho sebevyjadřování: osobně dávám těmto beauty trendům palec nahoru! Na své si (konečně) přijdou i ty z nás, které dáváme přednost přirozenému vzhledu už léta. Stačí si navíc pořídit zářivou rtěnku nebo černou linku a budeme letos v kurzu 😉

A co vy? Zalíbily se vám letošní jarní trendy v líčení, nebo vás tyto novinky nechávají chladnými?

Hezké aprílové dny vám přeje

K.

Karolína
Mohlo by vás zajímat