Hurá do barev!

16.4.2015

Konečně vítáme jaro, proto odkládáme dlouhé kabáty, vlněné svetry a máme chuť oživit šatník svěžími kousky a barvami. Celočerné outfity jsou minulostí. Nebojte se pastelově růžové, modré nebo bílé. Tyto barvy jsou slušivé a rozhodně nepatří mezi sezónní záležitosti. Hurá do barev, oživte své modely a nebojte se zazářit!

IMG_8604

Doby, kdy se mikiny nosily jen na sport, jsou dávno pryč. Sportovní móda se stala hitem ulic a z přehlídkových mol se dostala přímo do butiků módních značek. Pohodlný ležérní styl je oblíbený. Já osobně jsem přesně ten typ, který jej zbožňuje, mikin mám doma spoustu, a letošní jaro si hodlám užít obzvlášť ty barevné, které můžete libovolně kombinovat. Já jsem zvolila klasiku: tmavé džíny, denimovou košili, kterou jsem nechala lehce vykukovat a kotníčkové boty. Klidně si k mikině oblečte sukni a balerínky, nebojte se přes ni přehodit trench nebo outfit doplňte stylovým kloboučkem.

IMG_8607

Košile – Promod (patro 0), mikina – RESERVED (patro 0), džíny – H&M (patro -1, 0), boty – Office Shoes (patro -1)

Bílo-modré šaty s vykrojením jsou zajímavé nejen barevně a střihově, ale také materiálem, jsou totiž neoprenové. Skvěle vypadají s pudrovým kabátkem, vy je klidně můžete nosit s klasickým trenchem nebo džínovou bundičkou, ta se hodí snad úplně ke všemu. Podobné šaty si můžete vzít do práce, na večírek, večeři nebo na oběd s kamarádkou, záleží jen na vás, jak je zkombinujete, nebojte se k nim obout i bílé Conversky nebo barevné balerínky.

IMG_8624

IMG_8628

Šaty- TOPSHOP (patro 1), kabát – RESERVED (patro 0), brýle – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Baťa (patro -1)

Do módy se vrátily bomber bundičky, já osobně jsem zvolila její výraznější variantu v pastelově růžové, která je letos trendy a navíc se skvěle kombinuje, ladí s černou, bílou, světle modrou nebo tělovou. Bomber je ležérní, sportovní a elegantní zároveň. Záleží, co si k němu oblečete, ale vypadá dobře s šaty, sukní, džínami i koženými legínami.

IMG_8570

IMG_8577

Bunda a top – Calvin Klein (patro 1), kalhoty – MANGO (patro 1), brýle – F&F (patro 1), boty – H&M (patro -1, 0)

Pokud v šatníku nemáte barevný top s výrazným vzorem, pak vyrazte do obchodů a několik si jich zkuste, uvidíte, že si je zamilujete. Rozzáří vás, budete vypadat svěže a uvolněně. I když se možná malinko bojíte, k čemu byste podobný top nosily, věřte nám, možností je spousta. Hodí se k denimové sukni, bílým džínám, klasickým kalhotám i šortkám. S kabátem nebo bez něj, možnostem se meze nekladou.

IMG_8585

IMG_8589

Top – Pietro Filipi (patro 1), kabát – RESERVED (patro 0), džíny – Marks & Spencer (patro 0, 1)boty a kabelka – Baťa (patro -1)

Po dlouhé zimě si každá z nás ráda obleče šaty a ukáže kousek holého těla. V mém případě nohy. A aby mi nebyla zima, vzala jsem si klasický nadčasový trenchcoat. Každá z nás by měla mít v šatníku alespoň jeden a okolo krku uvázala barevný šátek, který každý outfit rozzáří a ozvláštní. Pokud milujete sluneční brýle jako já, pořiďte si na jaro nějaké s barevnými skly, svět vám bude připadat krásnější, i když bude zataženo.

IMG_8635

IMG_8646

Šaty – Armani Jeans (patro 1), kabát – Marks & Spencer (patro 0, 1)boty – Baťa (patro -1)šátek – H&M (patro -1, 0), brýle – F&F (patro 1)

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat