Get the look – Jessica Alba

30.3.2019

Americká herečka a podnikatelka Jessica Alba, matka tří dětí, je považována za světovou módní ikonu. Tato dáma má vytříbený vkus a umí vždy perfektně sladit své outfity. V módě vyznává ležérně elegantní styl.


Vybrali jsme pro vás tři looky, kterými se můžete letos na jaře od Jessicy inspirovat. V těchto outfitech se budete cítit pohodlně a žensky!

Na cesty

Cestujte stylově a v pohodlí podobně jako Jessica Alba. Volte příjemné materiály a volnější střihy. O eleganci se postarají dobře zvolené doplňky.

Halenka, ESPRIT (patro +1). Kabát, SUPERDRY (patro 0). Kalhoty, Orsay (patro 0). Náramek, TOUS (patro 0). Taška, RESERVED (patro 0). Tenisky, CCC (patro -2).

Na party

Romantické šaty v kombinaci s černou koženou bundou a boty koně z vás udělají divokou bohémku. Tmavé sluneční brýle vzbudí dojem nedostupnosti.

Kabelka, Orsay (patro 0). Brýle, OPTIQUE (patro +1). Křivák, SUPERDRY (patro 0). Šaty, Lindex (patro 0). Boty, TOSCA BLU (patro +1).

Do kavárny

Puntíkované kalhoty s nádechem retra se stanou oblíbeným kouskem vašeho šatníku. Zbytek outfitu už dolaďte střízlivými svršky a doplňky.


Náušnice, MOHITO (patro +1). Sako, ESPRIT (patro +1). Kalhoty, Lindex (patro 0). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Lodičky, MOHITO (patro 0).

Burda
Mohlo by vás zajímat
16.7.2014
Od Petera