Účesy na sváteční chvíle i silvestrovský večírek podle celebrit

19.12.2019

Chcete zazářit na večírku nebo jen vyzkoušet něco nového? Přinášíme přehlídku nejzajímavějších účesů, které na červeném koberci vynesly celebrity. Najdete tu inspiraci jak pro krátké, tak dlouhé vlasy.


Jistě vás potěší, že všechny účesy, které jsme vybrali, jsou nejen maximálně efektní, ale také velmi jednoduché na úpravu. Takže i když celebrity obvykle mají své hair stylisty, následující kreace hravě zvládnete i bez nich.

EMMA WATSON

Obvykle chodíte s ležérním drdolem do sprchy? Nyní můžete i na večírek. Ozvláštněte ho však tím, že ofinu a přední část vlasů upravíte žehličkou po stranách hlavy do elegantních vln. Ty nechte buď volně vlát kolem obličeje, anebo je zdánlivě ledabyle připevněte sponkami či čelenkou. Důležité však je zkombinovat účes s náležitě slavnostním outfitem a šperky, aby byl správně pochopen.

Gumičky ebelin, dm drogerie markt (patro –2). Žehlička na vlasy Rowenta Optiliss Keratin SF3122D0, DATART (patro +2). Čelenka, RESERVED (patro 0).


BRIE LARSON

Ať už máte vlasy dlouhé, nebo nosíte krátký bob, o velký efekt za minimální úsilí se postará hluboko posazená pěšinka na jedné straně a všechny vlasy sčesané na patku. Účes si však žádá objem. Hezky vypadají také ležérní vlny. Dosáhnete jich jak žehličkou či kulmou, tak slaným sprejem či tužidlem, které nanesete do mokrých vlasů. Prameny pak pomačkáte v dlaních, abyste dosáhla správně rozpustilého vzhledu.

Sea Salt Spray Lee Stafford a pěnové tužidlo DDouble Blow Mousse Lee Stafford, Profimed (patro –2). Kulma ETA Rosalia 32890000, DATART (patro +2). 


CHARLIZE THERON 


Jestliže máte krátké vlasy, využijte toho, že je wet look stále v módě a vyzbrojte se klasickým gelem na vlasy, případně silně tužící pastou, pokud preferujete spíše matný finiš. Na jedné straně udělejte ostrou pěšinku a od ní vlasy přísně uhlaďte na každou stranu. Rychle hotové, a navíc během večera nemusíte účes vůbec hlídat. Kdyby náhodou přece jen neposlušný vlas rozhodil tvar účesu, jednoduše ho znovu uhladíte vodou.

Fixační sprej na vlasy Sephora Collection Setting Mist, SEPHORA (patro 0). Seinz. mattpaste, dm drogerie markt (patro –2).


KRISTEN STEWART


Pokud se nebojíte punkového stylu, inspirujte se u Kristen Stewart. Chce to ale delší ofinu a vlasy na temeni hlavy, abyste je mohli sčesat na jednu stranu. Do mokrých vlasů naneste tužidlo a přes kartáč vyfoukejte tak, aby vznikla „vlna“ a vlasy si udržely objem. Na závěr vlasy zafixujte silně fixačním lakem. Efekt tu hraje i blond melír – pomoci si můžete party barvami, které vydrží jen do příštího umytí, takže nejde o žádnou dramatickou a trvalou změnu.

Kartáč TEK Black Elegant, Profimed (patro –2). Zvýrazňovač barev Fabio Salsa Color Boost a jednodenní vlasový make-up L’Oréal Professionnel Colorful Hair, LORMA lifestyle hair studio (patro –2). Fén Philips ThermoProtect HP8230/00, DATART (patro +2). 


ZENDAYA

Nebojte se kombinovat dvě různé textury. Dlouhé vlasy můžete sčesat dozadu a u hlavy bohatě nagelovat, aby vypadaly mokré, navíc se tak účinně zafixují. Zbytek délky vlasů nechte tak, jak je. Zendaya má vlasy přirozeně vlnité – vy je můžete nechat klidně rovné, anebo je navlňte natáčkami či kulmou, aby mezi texturami vznikl větší kontrast.

Balzám na hydrataci a zvýraznění vln vlnitých a kudrnatých vlasů Fabio Salsa Curl Effect a sérum pro lesk vlasů Fabio Salsa Diva Serum, LORMA lifestyle hair studio (patro –2). Gel na vlasy Balea Glossy & Shine, dm drogerie markt (patro –2). Loknovací kulma Bellissima Revolution 11307, DATART (patro +2). 

Zdenka
Mohlo by vás zajímat