Jak být chic maminka i při stavění sněhuláka s dětmi

10.1.2018

Milé maminky, taky po očku pokukujete při stavbě sněhuláka se svými dětmi na chic slečny ve Ski baru? Ale i vy můžete při stavění sněhuláka či koulovačce vypadat stylově a zárověň být v teple a suchu. Ukážeme vám jak!


Hlavní je mít nohy v teple

Trendem nejen letošní zimy jsou boty s výraznými prvky připomínajícími klasické pohorky nebo sněhule. Můžete vybírat mezi modely s tkaničkami a speciálním šněrováním, se zipem na boku, těmi s masivními podrážkami nebo kožešinou. V této obuvi se budete cítit nejen pohodlně, ale každá máma ocení jejich rychlé a snadné nazouvání.

Dámské zimní sněhule, Báťa , (patro -1), Dámské zimní sněhule, Báťa , (patro -1), Marah ABX, GEOX, (patro 1), Badam kotníčková obuv, Tamaris, (patro -2),Badam kozačky, Tamaris, (patro -2).

Teplý svetr jako od babičky

Ano, svetr…ten nikdy nevyjde z módy a k zimě patří stejně jako poklička na hrnec. Je to kousek oblečení, bez něhož se v mrazivém počasí prostě neobejdete.

V kurzu jsou svetry sportovních střihů s originálními norskými vzory, které jsou celosvětově velmi populární. Pokud jste zimomřivá, stejně jako já, nezapomeňte, že svetr je perfektním základním kamenem zimního vrstvení a zkuste klidně obléknout i dva přes sebe ;).

Žakárový pulovr ze směsi bavlny, ESPRIT, (patro +1). Norský pulovr ze 100% bavlny, ESPRIT, (patro +1). Svetr Gant O2. Cotton Wool Fairilse Crew, Gant, (patro +1). Fjällräven Övik Folk Knit Sweater w, FJÄLLRÄVEN, (patro +1).

S bambulí i bez

Aby vám neumrzly uši je důležité věnovat při nákupu i výběru těch správných doplňků.  Že vám čepice nikdy neslušely? Hloupost, jen jste nenarazila ještě na tu pravou. Vyzkoušejte pletenou čepici s kožešinovou bambulí. Chybu určitě neuděláte a můžete ji nosit i ve městě. A pro ty odvážnější jsou tu hebké ušanky, kam se sníh a mráz nemají šanci dostat.

Beanie z italské příze, s bambulí, ESPRIT, (patro +1). Beanie z těžké pleteniny, ESPRIT, (patro +1).  Fjällräven nordic heater,FJÄLLRÄVEN, (patro +1). Beanie SEMIURY, Napapijri, (patro +1).

Funkční negližé…

Termoprádlo dnes už není jen o funkci. Je i o kráse a díky moderním trendům v něm budete i sexy! Nemusíte mít tedy strach, že po návratu z večerní skleničky na pokoj nebudete pro svého partnera dostatečně svůdná.

Puma Iconic  bikiny, PUMA, (patro 0). PUMA Yogini Lux strappy, PUMA, (patro 0). Spyder Venom crew, A3 SPORT, (patro -2). Eisbär tech TRS, A3 SPORT,(patro -2). 

Jako v peříčku…

Už nějakou dobu není pravda, že zimní bunda pouze hřeje, dnes už je pro ni nezbytností být i módním doplňkem. Letošním trendem v zimních bundách jsou objemné péřovky. Jejich velkou výhodou je, že v nich budete in jak na horách tak i ve městě. Pokud je na vás však jejich objem už trošku moc, neuděláte chybu ani s prošívanou bundou s kapucí nebo se stojáčkem.

Fjällräven polar guide parka FJÄLLRAVEN, (patro +1). Vatovaná prošívaná bunda s kapucí, ESPRIT, (patro +1). Women’s Short Cosy Duvet Goose Down, PUMA, (patro 0). Skidoo Open long, Napapijri, (patro +1).

Foto: archivy firem

Kačka
Mohlo by vás zajímat