Znáte místo plné vůní a krásy?

30.7.2017

Je to místo, kde máte šanci neustále objevovat a zkoušet vůně a beauty produkty. Je to místo, kde načerpáte vždy novou inspiraci… Už víte?… Ano! Je to parfumerie! Jednu takovou vám právě představíme. V ní se budete cítit hýčkaní a výjimeční!

Kultura krásy stojí v samém srdci Marrionaud Parfumeries (patro -2). Tím, že žijí svými hodnotami, ztělesňují ducha francouzské krásy a stejnou možnost nabízejí i svým zákazníkům. Cílem je pomoci zákazníkům, aby naplno využili svou krásu, a dodat jim sebedůvěru, aby se sami cítili krásní.

Proč Marionnaud?

Protože právě tam jsou k vám přívětiví, naslouchají a vždy mají správnou nabídku pro vaši specifickou potřebu.

 

J´adore…

Parfumerie čerpá ze svého francouzského dědictví a odborných znalostí, aby mohla zákazníkům nabízet nejlepší škálu produktů a nejlepší rady, které jim dodají důvěru v jejich vlastní krásu.

Tvé přání je mi rozkazem.

V Marrionaud Parfumeries (patro -2) jsou na své produkty a služby pyšní. Do obchodů se dostanou pouze ty nejkvalitnější výrobky, které zaměstnanci sami důkladně prověřují. Samozřejmostí kromě prodeje je i demonstrace toho, jak nejlépe daný produkt používat.

NEJŽHAVĚJŠÍ NOVINKY!

Biovène Black Peel-Off Mask

Čisticí slupovací maska pro dokonalé vyčištění pleti a zmenšení pórů. Vyčistěte toxiny a nečistoty z pleti. Peelingová maska je vhodná pro všechny typy pleti a obzvlášť vhodná je na mastnou pleť, aknózní pleť, ucpané a zanesené póry a černé tečkyPřírodní extrakty zklidňují a pomáhají pokožce znovu získat její přirozenou rovnováhu, aby byla hydratovaná, čistá a póry zmenšené. Bambusové dřevo působí jako magnet, vytáhne a absorbuje 100-200krát svou hmotnost v nečistotách.

Exkluzivně v Marrionaud Parfumeries (patro -2). 

Kosmetika Pick and Go

Funkční, praktická, kvalitní a jednoduchá na použití. Tak by se dala stručně shrnout kosmetika PICK AND GO, kterou užijete jak na cestách, tak ve dnech, kdy jste v jednom kole. Čtyři novinky se postarají o hebké a vyživené rty (peeling a maska na rty), celodenní svěžest (deodorační ubrousky), a krásné vlasy i v situaci, kdy nemáme času nazbyt (suchý šampon). Praktická malá balení a vždy nějaká funkce navíc. Šikovné vychytávky, které oceníte i ve velké časové tísni. Krásné barevné obaly, které snadno na svém kosmetickém stolku najdete, i když máte za pár minut odejít. Pokud jste často v pohybu, pak je kosmetika PICK AND GO pro vás jako stvořená.

Exkluzivně v Marrionaud Parfumeries (patro -2). 

Vůně Dahlia Divin – Eau De Parfum Nude

 Tato květinovo-ovocná, pižmová vůně se odhaluje v jasné a svěží květinové podobě. Její pižmový akord zahalí kůži do božské vůně. Tvůrce François Demachy popisuje: „Nejprve vás čaj z pomerančových květů zasáhne svěžími a krystalickými nóty, a poté vystoupí do popředí nasládlá vůně šťavnatých meruněk. Éterické květinové srdce vůně je povýšené o lístky jasmínu a růží. Základní tóny vůně tvoří světlé dřevo s bílým pižmem, které zahalí pokožku do hedvábné stopy jako příslib posledního pohlazení.“

Exkluzivně v Marrionaud Parfumeries (patro -2). 

Nová řada kosmetiky human+kind

Čistota, přírodní ingredience, šetrnost k planetě, jemnost a překrásné obaly. Přesně tak by se dala stručně charakterizovat nová řada irské, čistě přírodní pleťové, tělové i vlasové kosmetiky human+kind, která právě přichází do sítě parfumerií Marionnaud. Ve svém podnázvu má dovětek „péče s čistým svědomím“ a přesně dle něj probíhá také celý výrobní proces. Přírodní ingredience bez obsahu parabenů i umělých barviv vás mohou hýčkat v široké řadě přípravků a svou jemností a zároveň účinností nás snadno přesvědčí, že největší cennosti se skrývají právě v přírodě.

Na výběr máte například ikonický rodinný krém, nadýchaný suflé krém, jemný čistící krém (v balení s čistící žínkou), jemný vyživující krém a šampon a mycí gel v jednom.

 

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat