MALL STYLE 43

28.7.2017

Jak vypadají návštěvnice PALLADIA v létě? No přece veselé a stylové! Inspirujte se jejich povedenými outfity, které se hodí jak do parných dnů, tak na romantické letní večery. Tentokrát nedaly slečny dopustit na ženské prvky, spoustu barev, originální potisky a hlavně úsměv na tváři.

# Řecká bohyně

Modrá barva k létu neodmyslitelně patří. V kombinaci s řeckým vzorem navíc působí obzvlášť étericky. Maxi šaty se drží na módním výsluní už několik sezón, a proto jestli je ještě nemáte, je ten nejvyšší čas si alespoň jeden bohémský kousek konečně ulovit. Abyste eleganci trochu uvolnila, můžete si stejně jako čtenářka obout bílé Conversky (k dostání v Office Shoes (patro -1) a přes rameno přehodit pohodlný batůžek.

# Surfařka

Kdy jindy než v létě stojí za to se trochu odvázat? I do nákupního centra si proto s klidem obujte ležérní žabky, vyšívanou mini a volné tílko. V kombinaci se slunečními brýlemi a výrazným tetováním budete vypadat jako byste si zrovna odběhla z australské pláže. Slečna tak dokazuje, že i ležérní kousky se hodí do rozpáleného velkoměsta.

# Pruhovaná lady

Nechcete se v létě vzdávat dlouhých kalhot? Pak volte stejně jako slečna volnější střihy a vzdušné materiály. Černobílá kombinace navíc nikdy nevyjde z módy a je proto fajn únikem před horečkou letních barviček. Outfit doplňte vintage doplňky a zajímavý outfit s bohémskou duší je rázem na světě.

# Ležérní folklór

Vsaďte na jeden výrazný módní prvek a zbytek vašeho outfitu může být klidně jednodušší. Barevná mini s trendy folklórními nášivkami vás naladí na veselou letní vlnu a stane se tak stavebním prvkem celého vašeho modelu. Díky sportovním teniskám a funky vykukujícím ponožkám nabral celý styl ležérní vzhled a byl tak mladistvý a originální.

# Pastelové vábení

Svezte se na něžné pastelové vlně a svůj outfit slaďte do jemných tónů. Krátká mini ve stylu 70. let je opět v kurzu a v kombinaci s crop topem a vykukujícím prádlem Calvin Klein (patro +1) je o trendy model rázem postaráno. Pokud se v létě trochu ochladí, oblečte si přes top koženou bundu. Na rozdíl od podzimu ale sáhněte v horkých měsících po světlém a letnějším barevném provedení.

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
18.3.2014
Od Šárky
21.4.2013
Od Adéla