Jak nasbírat letos na Instagramu „srdíčka“?

16.3.2018

Instagram je místo, kde se módní trendy střídají snad častěji než na molech předních návrhářů. Minulý rok to byly snapchatové filtry a flat lays fotografie, roky před tím zase selfíčka. I pro letošek jsou na poli celebritami nejoblíbenější sociální sítě už jasně dané trendy. A jaké že to jsou? 


TRENDY RELAX

Místo fotek minimalistického skandinávského interiéru letos frčí fotky v koupelně. A to přímo ty s vanou. A co do ní dát? Exotické květy, pestré citrusové plody, nebo voňavé pěnové bomby z Lush. Stačí jeden z těchto cool kousků a je z vás influencer roku 2018!

Květiny, Holandské květiny (patro -2). Koupelové bomby, Lush (patro 0). Ovoce, Marks & Spencer – Fresh Food (patro +1)

SPARKLING

Letošní rok odstartovalo hned několik hollywoodských gala akcí. A čím všechny známe celebrity svoji fotku z plesu doplnily? Třpytivými odlesky! A jak že to udělaly? Není na tom nic těžkého, postačí, když si stáhnete aplikaci Kira kira. Ta dodá všem fotkách oslnivý lesk. Nejlépe s pomocí aplikace doladíte třpytivé oblečení nebo kousky poseté lesklými kamínky. 

Tričko, MANGO (patro +1).Třpytivý top, Tally Weijl (patro -1). Lodičky, H&M (patro -1, 0).  Kabelka, TOSCA BLU (patro +1).

DRSNÉ PÓZY

Jako „bad girl“ se v roce 2018 neprezentuje jen Rihanna, jejíž Instagram Badgalriri k tomu tak nějak svádí, ale i křehké modelky jako Bella Hadid či Kaia Gerber. Tento trend zachvátil Insta profily všech star a pokud nechcete zůstat pozadu, určitě jednu takovou fotku také přidejte. A to nejlépe v cool botech Puma, které navrhovala sama královna drsných póz Rihanna.

Batoh, SUPERDRY, (patro -1, 0). Džínová bunda, H&M (patro -1, 0). Oboje boty,  PUMA (patro 0). 

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat