Přivítejte léto s krásným úsměvem! Jak na něj?

30.5.2018

V každém případě je základem zářivého úsměvu správná péče o zuby. Profimed je značka, která má v PALLADIU stejnojmennou prodejnu. V ní pořídíte prvotřídní výrobky v péči o zuby. Od března tohoto roku se prodejna ale pořádně rozrostla. Díky tomuto rozšíření v ní nyní najdete vše, co k dokonalé ústní hygieně potřebujete. A nejen k ní! 


Profimed začínal skromně v malém stánku se základní, ale komplexní nabídkou všeho potřebného pro dokonalou ústní hygienu. Vzhledem k tomu, že Profimed není jen prodejcem kvalitního zboží, ale jsou to i profesionálové, kteří dovedou odborně poradit a najít optimální řešení dentálního problému, bylo jasné, že je potřeba nabídku rozšířit.  A tak už odteď můžete v PALLADIU najít klasickou velkou prodejnu Profimed.

Ke komplexní preventivní péči o zuby a ústa přibyly nejen specifické produkty pro řešení různých obtíží, ale i produkty nejmodernějších technologií. Přibyla také péče o tělo, vlasy a pleť či řecká přírodní kosmetika Korres. Ta nabízí kompletní sortiment čistých přírodních kosmetických produktů té nejvyšší kvality plných rozmanitých vůní Řecka.

A jaké jsou největší hvězdy Profimedu?

Luxusní sada, ve které najdete intenzivní bělicí pastu SWISSDENT EXTREME, zubní kartáček a dvoufázové bělicí pera SWISSDENT WHITENING PEN, která efektivně doplňují účinek bělicí pasty. Díky těmto pomocníčkům budete mít za chvíli úsměv hollywoodských hvězd. 

Čisticí a odličovací emulze Korres Olympus Tea 3 v 1. Ta se stane dokonalým společníkem na letní cesty. Snadno totiž odstraňuje make-up a dekorativní kosmetiku z pleti i očí, čistí a zároveň tonizuje. Navíc má prokazatelné detoxikační účinky a chrání pleť proti působení volných radikálů.

Ikonické pinzety Tweezerman ve všech možných provedeních. Na letní měsíce se může hodit cestovní sada 3 menších ocelových pinzet. Ta obsahuje ikonickou pinzetu Slant se šikmým hrotem, která je ideální k úpravě obočí. Špičatou pinzeta Point, která pomůže vytrhnout i ty nejmenší nebo zarostlé chloupky. A pinzetu Flat, která je vhodná pro odstranění hrubých chloupků.

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
15.4.2015
Od Petera