Které zimní kabáty jsou aktuálně trendy?

29.11.2017

Většina z nás dává přednost univerzálním odstínům kabátů nebo kabátům v tlumených barvách. Pokud jste i vy tento případ, máte vyhráno, protože tyto odstíny a barvy jsou stále v kurzu. My vám teď ale ukážeme, jaké typy těchto kabátů právě letí. Držte si klobouky, letíme! 

1.Dlouhý kabát s jednoduchým zapínáním

Když kabát, tak dlouhý. Tedy, čím delší, tím je to lepší… Tento trend nahrává všem, kdo mají rádi teplo a pohodlí. Pokud vám bude tento poněkud objemnější střih připadat beztvarý, můžete si ho v pase stáhnout koženým páskem, ideálně tento střih kombinujte se skinny džínami, abyste svou siluetu vyvážila, skvěle vypadá kombinace se sportovními kousky, jako jsou například tenisky.

Kabát –  PROMOD (patro 0), kašmírový svetr – Marks & Spencer (patro 0,+1), tenisky – A3 SPORT (patro -2), kabelka a sluneční brýle – vlastní

2. Kabát à la huňatý medvídek

Letošní zima má být perná, proto určitě zvažte i kabát s kožíškem. Ten vás zachrání před mrazem, ale zároveň vám dodá módní šmrnc. Je jen na vás, jestli dáte přednost pravému či umělému, kožešinovým rukávům nebo extravagantně huňatému kabátu. Všechny varianty jsou povoleny, ideálně vybírejte ten, který můžete v pase převázat páskem.

Rolák – MANGO (patro 1), Kabát – H&M (patro -1 a 0),  kalhoty – LEVIS (patro -1), boty – Baťa (patro -1), kabelka a opasek – vlastní

3. Letecké kabáty všeho druhu s velkým límcem

Je zima, tak se pořádně zazimujte! K pocitu většího tepla vám pomohou velké klopy a límce. Ty jsou hitem zimní sezóny. A nezapomeňte: když přijde nějaký nepříjemný fičák, stačí klopy zvednout a žádný déšť ani severák se k vám nedostane. Střihově jsou tyto bundo/kabáty ve stylu leteckých křiváků ideální právě ke koženým či koženkovým kalhotám, pokud se chcete trochu odvázat vsaďte na plisovanou sukni a hit této sezóny máte zaručen.

Svetr – MANGO (patro 1), Bunda a boty – RESERVED (patro 0),  kalhoty – TOPSHOP (patro 1), kabelka – vlastní

4. Kabáty XXL aneb vezměte kabát příteli

Kdepak kabáty na tělo! Pokud chcete být trendy, pořiďte si kabát o několik čísel větší. Budete v něm sice trochu „plavat“, ale to je podle módních guru právě to pravé. Tento trend vyžaduje dávku odvahy, protože kabát nevypadá jako kabát, ale spíš jako župan. Tento dojem posiluje i fakt, že outfit nemá viditelné knoflíky a je stažený páskem.

Šála – MANGO (patro +1), džíny – F&F (patro +1), kabát a čepice – H&M (patro -1, 0), boty – Office Shoes (patro -1), kabelka – vlastní

 

 

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat