MALL STYLE 31

20.3.2016

Jaro, které klepe na dveře, se projevilo i na outfitech návštěvníků PALLADIA. Březnový Mall Style se nese v duchu nejrůznějších variací lehkých přehozů, bundiček a kabátků. Trendy alternativ je na trhu nepřeberné množství. Jak se s touto širokou škálou možností poprali nakupující, to už můžete posoudit na fotografiích níže sami.

Skvělou ukázkou jarních svršků je tento mladý pár, který mě praštil do očí hned po příchodu do PALLADIA. Jeho něžnější polovička se nebála červeného kabátu, který je ideální volbou po zimě, kdy byly ulice plné smutné černé a šedé. Výrazná barva kabátu skvěle rozbila jinak celočerný look. Partner nám ukazuje hned dva „must have“ kousky letošního jara, kterými jsou bomber bunda a tenisky adidas Superstar.

1
 

Roztrhané skinny džíny, kostkovaná košile, originální náhrdelník a to vše sladěné do nestárnoucí kombinace černé a bílé, co víc jsem si při lovu stylových outfitů mohla přát? Nic! Minimalistický look této mladé Italky, doladěný dlouhým kardiganem je elegantní a zároveň cool. Za její šik kombinaci dáváme palec nahoru.

4
 

Ležérní, stylový a hravý. Tak takový je look tohoto mladého blond stylaře, kterému jaro nedalo spát a tak vytáhl křiklavou vzorovanou košili, která mě zaujala hned na první pohled. Ohrnuté kalhoty a vykukující kostkované ponožky v kombinaci s parkou a teniskami se postaraly a stylový hipsterský look, který prostě letí.

3
 

Tato mladá slečna využila rafinované kombinace vzorů. Maskáčová bunda, plísňové kalhoty a vykukující americký batoh v jejím podání vytvořily nepřekonatelnou mladistvou kombinaci. Takové experimenty nejsou vhodné pro každý věk, a tak si jich sympatická brunetka užívá dosyta. A my jsme jedině rádi!

3
 

Tyto tři slečny jsou skvělým návodem, jak na jarní bundičky. Bikerská semišová bunda s přezkami, klasický kožený křivák nebo khaki parka s kožíškem? Vše je dovoleno. Stačí jen doladit kostkovanou šálou, trendy lakovanými oxfordkami či teniskami a voilà stylový outfit je na světě!

5
 

Tato mladá kudrnatá slečna zajímavě zkombinovala tenisky s plátěným kabátkem. Ten ale nebyl jediným kouskem, který dodal jejímu looku jarní nádech. O to se postaralo i bílé tričko s romantickou krajkou či díry na kolenou, kterými slečna doslova prosí o teplejší počasí.

2
My jen doufáme, že jí prosby vyjdou a už brzy budeme moct vytáhnout naše milované jarní outfity. A také je samozřejmě nafotit v příštím čísle Mall Stylu, na které se můžete těšit už v dubnu. 🙂

Klára
Mohlo by vás zajímat
25.11.2013
Od Šárky