MALL STYLE 40

5.4.2017

Duben je známý svým aprílovým počasím, a tak se návštěvníci navzdory poměrně teplému počasí báli zcela odhodit bundy a kabáty a vyrazit nalehko třeba jen v tričku. To ovšem na stylovosti jejich outfitů neubralo. Právě naopak! Dubnový MALL STYLE je přehlídkou nejžhavějších jarních trendů. Návštěvníci PALLADIA totiž neváhají a i na náročné chození po nákupech (často především pro muže) se oblékají podle poslední módy. Tak se pojďme podívat, jak jejich dubnové looky vypadají.

Tato mladá slečna na sobě ukazuje hned několik trendů. Hlavním z nich je cool tygří kabát, kterým skvěle rozzářila jinak tmavý look. Poslední módu ale prezentuje i cool batůžkem, který se nebojte vyměnit za kabelku ani k elegantnějším kouskům. Pozadu nezůstává ani trendy tričko se šněrováním či tenisky Adidas, které se hodí úplně ke všemu.

Stejně jako slečna výše nenechala ani tato návštěvnice svůj outfit ochuzený o cool šněrovací aplikaci, kterou předvedla tentokrát na košili. Tato mladá nakupující ozvláštnila svůj look pomocí metalické kabelky a fialových tenisek. Její outfit tak slouží jako skvělá ukázka toho, jak v módě experimentovat, ale nepřesáhnout hranice.

Jsem zastánkyní toho, že i mladí muži by se měli oblékat elegantně. A tento nakupující je toho skvělým důkazem. Sofistikované boty, košile a béžová bunda povznesly jeho outfit na vyšší level. Nebojte se tak vyměnit tenisky za mokasíny a skejťácké tričko za elegantní košili. Jak vidíte, vypadá to naprosto skvěle.

Tato mladá návštěvnice vyřešila nástrahy aprílového počasí na jedničku. A to pomocí trendy chlupaté vesty, ve které není uzavřená jako v kožešinovém kabátu, ale v případě náhlého ochlazení se do ní dá skvěle zachumlat. Doplnila ji roztrhanými džínami a teniskami, díky kterým look působí ležérně a trendy.

Outfit mladého muže níže je jasným důkazem toho, že v jednoduchosti je síla. Jeho look působí nedbale elegantně. Stačí vybrat kvalitní svetr, padnoucí džíny a cool boty a váš look bude jako z výlohy. S doplňky v případě pánů většinou platí, že méně znamená více.

 

Klára
Mohlo by vás zajímat