Get the celebrity fur look!

30.12.2015

Možná jste už zaznamenali, jak skvěle si vede nejžádanější trend letošního podzimu/zimy 2015–2016, kožešina! Tento trend nevykazuje žádné známky zpomalení, naopak šlape do pedálů a vydává ze sebe, co to jde! Za pravdu by mi určitě dala třeba zpěvačka Florence Welch, modelka Olivia Palermo nebo Kim Kardashian, pro které je tento kousek oblečení posvátnou záležitostí 😉

O tom, že kožešinový kabát v zimě užijete, nemůže být žádných pochyb. Pokud si pokládáte stále tu samou otázku „kam jen ho vezmu“, odpovím za vás – KAMKOLIV! Chlupatý svrchník zkombinujete raz dva, ať už se rozhodnete pro dlouhé šaty, sukni nebo jako Florence Welch pro slim džíny a košili. Záleží jen na barvě a střihu, který přizpůsobíte ostatním kouskům outfitu. Rusovlasá herečka je se svým street stylem živoucím důkazem, že v jednoduchosti a dobře zvolených doplňcích je kouzlo 😉

fur_1

Kabát, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Baťa (patro -1). Košile, ESPRIT (patro +1). Pásek, TOPSHOP. Boty, CCC Boty (patro -2). Džíny, H&M (patro 0, -1).

 

Kožešinová vesta je prostě senzační! Hřejivá vlastnost je u ní už samozřejmostí, ale navíc tento trend můžete hravě využít hned při několika příležitostech. Plánujete vyrazit na tolik očekávané slevy a nevíte, co si obléci? Co třeba koženou bundu a přes ni kožešinovou vestu? Stejně tak vyrazila nakupovat třeba i krásná modelka Olivia Palermo, která si pod bundu oblékla nestárnoucí pruhovaný svetr a místo klasických černých kalhot, kalhoty koženkové.

Styling tip: Další příležitostí, při které – vestu jak když v šatníku najdete – je novoroční party, která doslova vybízí k opulentním outfitům! Oblékněte brokátové nebo glittrové šaty a chlupatou vestu. Budete si připadat jako hvězda z Hollywoodu!

fur_3

Vesta, Tally Weijl (patro -1). Bunda, MANGO (patro +1). Svetr, TOPSHOP (patro +1). Boty, CCC Boty (patro -2). Kalhoty, H&M (patro 0, -1). 

 

Pokud i přesto nenacházíte v kožešinových kabátech či vestách zalíbení, ale cítíte, že bez něčeho chlupatého vlak nepojede, poohlédněte se v PALLADIU po kožešinových doplňcích, které jsou stejně populární. V obchodech najdete velké množství kabelek, čepic i šál, které váš jednoduchý, nenápadný outfit dokonale ozvláštní. Nechť je pro vás inspirací třeba vždy vystylovaná Kim Kardashian, která si kolem krku uvázala barevnou kožešinovou štolu a celý oděv tím získal trendy rozměr.

fur_2_1

Štola, TOPSHOP (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Lodičky, Office Shoes (patro -1). Top, F&F (patro +1). Legíny, Tally Weijl (patro -1). 

 

Venku se nám čím dál více ochlazuje a co lépe nás zahřeje, než chundelatý kamarád 😉 Tak si honem jednoho taky pořiďte!

Zdroj fotografií: pinterest.com

Peter
Mohlo by vás zajímat
13.4.2015
Od Petera